liqui moly adalékanyagok

Károsanyag kibocsátás csökkentése, üzemanyag- és olajmegtakarítás a LIQUI MOLY adalékok segítségével

ÜZEMANYAG ADALÉKOK
A LIQUI MOLY-TÓL

A TISZTA ÉGÉSÉRT ÉS ALACSONYABB FOGYASZTÁSÉRT:

A motorban végbemenő égési folyamatok során apró koromszemcsék keletkeznek. Ezek lerakódnak a dízelmotor égésterében, a fúvókákban, szelepekben ill. a fúvókatűkön. Eredmény: a motorteljesítmény csökkenése, növekvő üzemanyagfogyasztás, nagyobb korom- és károsanyag-kibocsátás. A LIQUI MOLY adalékok eltávolítják a lerakódásokat és meggátolják újabb lerakódások keletkezését. Az égés optimális lesz. Ez pedigcsökkenti a javítási költségeket és üzemanyagfogyasztást, növeli az üzembiztonságot, kíméli a környezetet és fokozza a motorteljesítményt.

Szeleptisztító alkalmazása nélkül:
Lerakódások a szelepen, csökkenő motorteljesítmény.
Szeleptisztító alkalmazásával:
Tiszta szelepek, eredeti motorteljesítmény.
mtx karburátortisztító alkalmazása nélkül:
Rossz komp resszió, magas fogyasztás.
mtx karburátortisztító alkalmazásával:
Jó kompreszszió, takarékos fogyasztás.

OLAJADALÉKOK
A LIQUI MOLY-TÓL

A KISEBB MOTORKOPÁSÉRT ÉS MAGASABB ÉLETTARTAMÉRT:

Minden egyes megtett kilométer egy darabka motorba kerül, mely a súrlódás következménye. Ez kimutatható a motorolajban fellelhető apró szemcsékből. A bevált LIQUI MOLY adalékok – mint az Olajadalék, Motor-Protect és az innovatív CeraTec – alkalmazásával a kopás jelentősen csökkenthető.
A teljesen sima fémfelületek előállítására irányuló minden fáradozás ellenére mikroszkopikusan jól látható, hogy a felületek egyenetlenek maradnak (1. ábra). Ezek a hibák kiküszöbölhetők a sűrű kenőanyagok – mint a molibdéndiszulfid (MoS2) vagy Mikrokerámia – felhordásával (2.ábra). Az ily módon történő felületjavításnak köszönhetően jelentősen csökken a súrlódási ellenállás és a kopás. A kémiai hatóanyagok (un. súrlódásmódosítók) a MotorProtectben megtalálható formában a felülettel kémiai reakcióba lépnek.
Az érintkező fémfelületek kiálló csúcsai már nem sértik egymást, az érdességet kiegyenlíti a kenőanyag (3.ábra).
Cera Tec egyesíti a két működési elvet: A sűrű mikrokerámiás kenőanyag kitölti az egyenetlenségeket; a kémiai reakció védi és elsimítja a felületet (4.ábra).

 

 

Az olajiszap eltömi az olajvezetékeket és furatokat. Ez egy idő után a motor károsodásához és túlhevüléséhez vezet.
A LIQUI MOLY motorlemosót olajcsere előtt kell a motorolajhoz adagolni. Feloldja a motoron található lerakódásokat és szennyeződéseket. A tiszta keringtető rendszer növeli a motor teljesítményét és élettartamát.

Az égéstérben található égési maradványok lerakódnak a dugattyúgyűrű hornyaiba és gátolják a dugattyúgyűrű szabad mozgását, ezáltal rontják a teljesítményt.

A LIQUI MOLY motorlemosó megtisztítja a dugattyúhornyokat, így helyreállhat az eredeti kompreszszió és motorteljesítmény. A tiszta motor jobban teljesít és kevesebb üzemanyagot igényel.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877