MARINE / HAJÓS

TERMÉKEK
A LIQUI MOLY PALETTÁJÁBÓL

Marine dízelvédő adalék

Széles hatásspektrumú biocid hatású, baktériumok, élesztőgombák és penészgombák ellen. A tisztító és korrózióvédő szer ápolja és védi az üzemanyagrendszert. Hosszú távú konzerválásra a hajómotorok elraktározásakor
vagy csekély gázolaj-felhasználás esetén. A cetánszámnövelő biztosítja a könnyű indítást az ismételt üzembe helyezéskor. A biocid termékeket óvatosan használja. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékismertetőt.

Megelőző alkalmazásra és hajók és tárolótartályok fertőzött tartályrendszereinek
csíramentesítésére. A már fertőzött rendszerekben 1:200 arányú sokkoló adagolás
szükséges. Egy mérőpohár (25 ml) 5 l gázolajhoz elegendő. 1:1000 adagolási aránnyal végzett megelőző alkalmazáskor az adagolótartály egy töltete (25 ml) 25 l gázolajhoz elegendő.

Marine 4T Motor Oil 10W-40

Szintetikus technológián alapuló, modern, nagy teljesítményű, üzemanyagtakarékos motorolaj, a legújabb adaléktechnológiával. Szavatolja a motor tisztaságát és kitűnő kopásvédelmet. A korrózióvédelmi adalékok nagy arányának köszönhetően optimális védelmet nyújt a motor alkatrészeinek. Kimondottan hajózási területre fejlesztve. Eleget tesz a vezető motorgyártók követelményeinek. Katalizátorral és turbófeltöltővel tesztelve.

Minden hajós benzin- és dízelmotorhoz. Különösen alkalmas nagy igénybevételnek kitett hajómotorokhoz. Különösen alkalmas Volvo Penta motorokhoz.

Marine 4T Motor Oil 10W-30

Szintetikus technológián alapuló, nagy teljesítményű, üzemanyag-takarékos motorolaj. A fokozott korrózióvédelem és jobb védelmi jellemzők érdekében speciális hajózási adalékokkal. Gondoskodik a motor és a turbófeltöltő gyors átolajozásáról. Optimális kopásvédelem. Túlszárnyalja a vezető motorgyártók követelményeit. Katalizátorral és turbófeltöltővel tesztelve. Nagy teljesítményű, üzemanyagtakarékos motorolaj bel- és külmotorokhoz. Az NMMA FC-W® minősítésnek köszönhetően jóváhagyott Evinrude, Honda, Johnson, Mercury, Suzuki, Tohatsu és Yamaha motorokhoz.

Marine 2T Motor Oil

Nagy teljesítményű 2 ütemű motorolaj válogatott alapolajokkal és speciális adalékokkal. Biztonságos kenésről, nagyfokú üzembiztosságról és kitűnő kopás- és korrózióvédelemről gondoskodik. TC-W3 teljesítmény.

Lég- és vízhűtéses, különolajozású és keverékolajozású 2 ütemű csónakmotorokhoz. Önelegyedő. A gyártók keverési arányait be kell tartani.

Marine teljesen szintetikus hajtóműolaj, GL4/GL5 75W-90

Nagy teljesítményű, teljesen szintetikus hajtóműolaj, rendkívül nagy teljesítménytartalékkal. Még a legnehezebb üzemeltetési körülmények és nagy hőmérséklet-ingadozások közt is szavatolja a gépegységek kifogástalan működését. Megfelel az API GL4 és GL5 teljesítményosztálynak és az SAE 75W-90 viszkozitásnak.

Hajók kiváló minőségű kenőanyagot igénylő hajtóműveibe. Különböző osztályú hajtott kerekekhez és fordítóhajtóművekhez is alkalmas. Neves hajtóműgyártók legmagasabb tesztkövetelményeit is túlszárnyalja.

Marine hajózsír

Nagy teljesítményű zsír számos hajózási kenési helyre. Súrlódás- és kopáscsökkentő hatású. Rendkívül hosszan kenőképes. Öregedés- és nyírásálló, ellenáll a hideg és meleg víznek. Víztaszító és abszolút tengervízálló. Megfelel a NATO G460 hajós specifikációnak. Ellenáll a vizes környezetnek és jó tömítésről gondoskodik. DIN 51502 szerinti jelölése: KPF2G-20.

Sokoldalúan alkalmazható zsírkenésű helyeken, a hajózás teljes területén. Sós levegőnek és tengervíznek kitett, kívül elhelyezkedő alkatrészekhez is.

Marine K univerzális tisztítószer

Kitűnő tisztítási teljesítményt nyújtó, csekély habzású, biológiailag lebontható hajótisztító. Még az erős szennyeződéseket is feloldja, mint pl. a hosszabb leállítás utáni sötét lefolyási nyomok, a madárpiszok, a cipőtalpak nyoma, valamint az ütközőgomb okozta szennyeződések. A hatékony felhasználási koncentrációnak köszönhetően rendkívül gazdaságos. Biológiai lebonthatóság: WGK 1 szerinti.

Univerzális speciális tisztítószer rutinszerű tisztításra és erősen szennyezett hajókhoz. Számos anyaghoz alkalmas, mint a festett és festetlen műanyagok, az üvegszál-erősítésű műanyag, és a Gelcoat, valamint a textiltetők, a sárgaréz, alumínium, nemesacél, króm, gumi és a lakkozott, ill. impregnált fa.

Marine univerzális tisztítószer

Speciális fejlesztés, kíméletesen tisztít, védi és ápolja a hajót. A mosó- és tisztítószerekről szóló német törvény (WRMG) értelmében biológiailag lebontható.

Kimondottan hajók tisztítására és szennyeződéseinek eltávolítására.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877