PRO LINE SZERVIZES TERMÉKVONAL

LIQUI MOLY PRO-LINE egy szervizes termékvonal.
A termékek elsősorban szervizek számára készültek. Számukra megfelelő kiszerelésben és koncentráltságban.

A PRO-LINE termékek magukba foglalják a szerelési segédanyagoktól a tisztító adalékokon keresztűl az üzemanyag és olajadalékokig a teljes termékpalettát.

PRO-LINE FOJTÓSZELEP TISZTÍTÓ SPRAY 400ml

Speciális aktív oldószer a szívó- és fojtószelep területén jellemző szennyeződések és lerakódások tisztítására. Felold és eltávolít minden ragadós lerakódást és szennyeződést, mint az olaj, gyanta, ragasztóanyag  stb. Szavatolja a mozgó részegységek működőképességét és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Fokozza a benzinüzemű motorok üzembiztosságát.

Alkalmazási terület:

A szívó- és fojtószelepek területére, beleértve a fúvókákat és furatokat. Csak Otto-motorokban alkalmazható!

PRO-LINE INJEKTOR TISZTÍTÓ LSPI 120ml

Korszerű, poliéteramin technológiával készült üzemanyag-adalék. Aktív PEA alkalmazásával az üzemanyagrendszer tisztító hatásának maximalizálására, valamint a dugattyú- és égéstér elsőrangú tisztántartására törekszik. Jelentősen csökkenti a motorban a Low Speed Pre Ignition (LSPI) okozta károk kockázatát.

Alkalmazási terület:

Minden 4-ütemű benzinmotorral gyártott személygépkocsihoz.  A 120 ml-es kiszerelés 30-50 l üzemanyaghoz elegendő. Az ideális hatás elérése érdekében csak 5.000 km-enként adagoljuk az üzemanyaghoz. A keveredés önmagától végbemegy. Az OEM ajánlások eltérhetnek a standard-adagolástól. A gyártók előírásai betartandók!

PRO-LINE MOTORÖBLÍTŐ 1 l

Belülről tisztítja a motort. Eltávolítja a lerakódásokat az olajfuratokból, csapágyakból, a dugattyúgyűrűk területéről stb. Csökkenti a motorzajt és az olajfogyasztást. Javítja a kompressziót. Fokozza a jármű  üzembiztosságát. Lehetővé teszi az olajcserénél betöltött friss olaj számára, hogy kifejtse a teljes teljesítményét.

Alkalmazási terület:

Minden részecskeszűrős (DPF) vagy anélküli dízel- és benzinmotorhoz. Katalizátorral és turbófeltöltővel tesztelve. Olajcsere előtti motortisztítás. 500 ml max. 5 l olajhoz elegendő.

PRO-LINE MoS2 MOTOROLAJ ADALÉK 1l

A MoS2 súrlódáscsökkentő kenőanyag minden súrlódó és sikló felületen nagy teherbírású siklóhártyát képez. Csökkenti a súrlódást, és szavatolja a gépegységek könnyebb futását. Ez a következő előnyökkel jár:  lényeges üzemanyag- és olajmegtakarítás, tudományosan igazolt kopáscsökkenés, kevesebb üzemzavar, kiváló vészfutási tulajdonságok.

Alkalmazási terület:

Minden benzines és dízel motorhoz. Minden a kereskedelemben kapható motorolajjal keverhető.
1 l kb. 25 l motorolajhoz elegendő. Turbófeltöltővel és katalizátorral tesztelve.

PRO-LINE DÍZEL SZÍVÓ RENDSZER TISZTÍTÓ 400ml

Speciális aktív oldószer high-tech adalékkombinációval a szívó- és fojtószelep területén jellemző szennyeződések és lerakódások megszüntetésére. Feloldja és eltávolítja a ragadós lerakódásokat és szennyeződéseket, mint az olaj, korom stb. Szavatolja a mozgó részegységek működőképességét és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Fokozza a dízelüzemű motorok üzembiztosságát.

Alkalmazási terület:

A teljes szívórendszer tisztítására. Csak dízelmotorokban alkalmazható!

TERMÉKBEMUTATÓ VIDEÓK MAGYAR NYELVEN

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877