HÍREK

6 PONTOS ELLENŐRZÉS A ZAVARTALAN UTAZÁSÉRT

1. GUMIABRONCSOK

Ellenőrizzük a gumik állapotát, beleértve a futófelület mélységét és a gumiabroncsokat. Bizonyosodjunk meg róla, hogy nincsenek sérülések vagy repedések. Győződjünk meg arról, hogy megfelelő a nyomás az abroncsokban.

2. FÉNYEK

Ellenőrizzük a jármű összes fényét, beleértve a fényszórókat, ködlámpákat, hátsó lámpákat és indexeket. Bizonyosodjunk meg róla, hogy minden lámpa megfelően működik.

3. OLAJ ÉS FOLYADÉKOK

Ellenőrizzük az olajszintet, a fékfolyadékot, a hűtőfolyadékot és a szélvédőmosó folyadékot. Ha bármelyik folyadék szintje alacsony, pótoljuk azt. Amennyiben hosszabb időre és távolságra megyünk, nem árt ha van nálunk ezekből a folyadékokból utánpótlás.

4. FÉKEK

Ellenőrizzük a fékrendszer állapotát. Győződjünk meg róla, hogy a fékbetétek megfelelő vastagságúak, és ha szükséges, cseréljük ki őket. A fék megfelelő működése rendkívül fontos, kérjük szakember segítségét!

5. AKKUMULÁTOR

Ellenőrizzük az akkumulátor állapotát és töltöttségét. Ha az akkumulátor gyenge, érdemes lehet cserélni vagy feltölteni azt.

6. LÉGKONDICIONÁLÓ

Ellenőrizzük a légkondicionáló rendszer működését és a hűtőközeg szintjét. Ha szükséges, töltsük fel a hűtőközeget. Ehhez az ellenőrzéshez is kérjük szakember segítségét.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877