HÍREK

A nyári melegeket már jócskán magunk mögött hagytuk, de klímánkról nem kell megfeledkeznünk a téli időszak alatt sem. Furcsán hangzik? Pedig kölcsönösen jó szolgálatot tehetünk egymásnak a téli klíma használattal.

A klímáról tévesen azt gondoljuk, hogy csak nyáron lehet használni, pedig a téli szezonban is nagyon hasznos, arról nem is beszélve, hogy az állapotát is megóvjuk, ha használatban tartjuk.

Miképp válik előnyünkre a téli klímahasználat?
A téli párás idő magával hozza azt a kellemetlenséget, hogy belülről párás a szélvédő, és ha nem megfelelően látunk ki a gépjárműből, az bizony balesetveszélyes.

Ha ebben a helyzetben bakapcsoljuk a klímát és a fűtést is, azzal fújatjuk a levegőt a szélvédőre, akkor sokkal gyorsabban szárad fel és biztonsággal közlekedhetünk.

De mielőtt használni kezdené a klímát, javasoljuk frissítse fel a klíma rendszert a kiváló minőségű Liqui Moly klíma rendszer tisztító termékeivel!

LIQUI MOLY KLÍMA RENDSZER TISZTÍTÓ SPRAY

Megvásárolható webshopunkban az ikonra kattintva:

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877