HÍREK

A LIBERTY WALK csapata is tesztelte és bizonyított a Liqui Moly

A Liqui Moly kenőanyagok már régóta elismertek a minőségük és megbízhatóságuk miatt a profi autósport világában. Ezek a termékek kritikus szerepet játszanak az autók teljesítményének maximalizálásában és a motor élettartamának meghosszabbításában, különösen a versenykörülmények között, ahol minden egyes részlet számít.

A Liqui Moly nem csak a Formula 1-ben bizonyított, ahol a csúcstechnológiát és a teljesítményt a legmagasabb szinten kell tartani, hanem a japán autósportban is kiváló eredményeket ért el. Itt különösen érdemes megemlíteni a Liberty Walk csapatát, amely maga is elismert a high-performance tuning és a show car építés terén. A Liberty Walk csapata választása a Liqui Moly kenőanyagokra nem véletlen: ezek a termékek biztosítják a motoroknak azt a védelmet és teljesítményt, amire a szigorú versenykörülmények között szükség van.

Kato, a Liberty Walk alapítója 

A japán autósport, amely magában foglalja a drift versenyeket, a túraautó bajnokságokat és a time attack versenyeket, különleges kihívásokat állít az autók elé. Az itt használt autók gyakran speciális tuningon esnek át, hogy kihozzák belőlük a lehető legtöbbet, így a megfelelő kenőanyag létfontosságú a teljesítmény és a megbízhatóság szempontjából. A Liqui Moly termékeinek használata a Liberty Walk csapat által tovább erősíti a márka hírnevét mint a minőségi és teljesítményorientált kenőanyagok egyik vezető szállítóját a versenyzés világában.

Ez a sikeres együttműködés nem csak a Liqui Moly termékeinek minőségét bizonyítja, hanem azt is, hogy a márka elkötelezett amellett, hogy támogassa az autósportot szerte a világon, legyen szó akár a Formula 1 elitjéről, vagy a japán autósport sokszínű és izgalmas világáról.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877