HÍREK

A LIQUI MOLY a Kézilabda Bajnokok Ligája hivatalos partnerévé válik

A férfi EHF Bajnokok Ligája 2020/21 számíthat az erős ulmi partnerre.

2020. szeptember – A LIQUI MOLY Kézilabda Bundesliga névadója bővíti a kézilabda iránti elkötelezettségét a következő évadban az EHF (Európai Kézilabda Föderáció) Bajnokok Ligájának hivatalos partnereként. A LIQUI MOLY márka a csarnokok padlóján és a médiafalakon is markánsan látható lesz.

Az ulmi kenőanyag-specialista következetesen kitart az élsport-szponzorációban elért sikerei mellett, hogy még nagyobb ismertséget szerezzen a márkának. A kézilabda ezzel a cég legnagyobb szponzorációs építőeleme – a motorsport mellett. „A kézilabda növekvő népszerűségnek örvend. Kemény, realista és tisztességes sport. Ezek a tulajdonságok kiválóan illenek a márkánkhoz. Mi egy hagyományos német márka vagyunk, amely semmilyen más iparági szereplőhöz nem fogható módon képviseli a partnerség, a bizalom és a tisztesség elveit”, magyarázza Peter Baumann, a LIQUI MOLY marketingvezetője. „A nézőközönség közelebb van az eseményekhez, mint a legtöbb más sportágnál, és együtt izgul a csapatokkal. A márkánkkal ezeket az érzelmeket akarjuk megtestesíteni, és profitálni szeretnénk e sport pozitív arculatából. Hasonlóképpen az EHF profitál a márkánk kiváló made in Germany hírnevéből”, folytatja Baumann.

A szezon 2020.09.16-án kezdődik a fehérorosz HC Meshkov Brest és az észak-macedóniai HC Vardar mérkőzésével. A döntő 2021. június 13-án kerül megrendezésre.

A LIQUI MOLY különösen aktív a sportszponzoráció területén. A Forma 1-hez vagy a MotoGP-hez hasonló motorsport-elkötelezettsége mellett a kenőanyag-specialista többek között a könnyűatlétikai bajnokságokat és a nagy alpesi eseményeket, mint a Kakastaréj-versenyt is támogatja.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877