HÍREK

A LIQUI MOLY a spanyolországi Teruelben megrendezett Moto GP verseny címszponzora lesz

A német motorolaj- és adalékgyártó LIQUI MOLY 2023-ig a Moto2 és Moto3 motorverseny-sorozatok exkluzív kenőanyag-beszállítója marad. Ezen felül rövid idő alatt sikerült megszereznie az Aragóniai Nagydíj névjogait. Ez október 23. és 25. között kerül megrendezésre a Gran Premio LIQUI MOLY de Teruel név alatt.

A LIQUI MOLY Nagydíj a hab a tortán egy olyan csomagban, amelyet a kenőanyag-specialista a Dorna Sportsszal együtt dolgozott ki. A spanyol cég értékesíti a Moto GP jogait, beleértve a Moto2 és a Moto3 sorozatokét is. A megállapodás szerint a LIQUI MOLY 2023-ig a Moto2 és a Moto3 exkluzív kenőanyag-beszállítója marad. A különlegesség: A kenőanyagcég nem fejlesztett ki speciális motorolajat a versenypályára. Minden Moto2 és Moto3 csapat a Motorbike 4T Synth 5W-40 Street Race-t használja. „Ha egy szériaolaj helytáll a motorsport rendkívüli megterhelései közepette is, akkor ez jól bizonyítja termékeink kiváló minőségét”, mondja a LIQUI MOLY marketingvezetője, Peter Baumann.

Pau Serracanta, a Dorna Sports ügyvezetője: „Örömünkre szolgál, hogy a LIQUI MOLY további három évig tölti be a Moto2 és a Moto3 osztályok exkluzív kenőanyag-beszállítójának szerepét. Ennek fontos része van a két bajnokság hihetetlen sikerében. Nagyszerű, hogy a LIQUI MOLY márka az elkövetkezendő években is a pályák mentén marad.” Egy befektetés, amely Peter Baumann szerint a legteljesebb mértékben megtérül. „A nézőszámok nagyszerűek, mind a versenypályán, mind a közvetítéseken. Ezzel a MotoGP nagyban hozzájárul ahhoz, hogy márkánkat az egész világon ismertté tegyük.”

A Dorna Sports és a LIQUI MOLY 2015 óta partnerek. Pau Serracanta szerint a címszponzorálás tovább erősíti a partnerséget. „Nagyszerű, hogy a LIQUI MOLY ilyen fontos szerepet vállal a Gran Premio de Teruelben.”

 

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877