HÍREK

Ezzel a német olajspecialista bővíti motorkerékpár-üzletágát

A LIQUI MOLY beszáll az FIM Motocross Világbajnokságba (MXGP). A német olaj- és adalékspecialista a következő szezontól a sorozat exkluzív kenőanyag-partnere a FIM Motocross of Nations (MXoN) és a FIM Snowcross Világbajnokság (SNX) mellett. „A technika és a gépjárművezetők az utcán kívül is számíthatnak ránk”, mondja Peter Baumann, a LIQUI MOLY marketingvezetője.

A cég széleskörű vegyianyag-választékot kínál kétkerekű járművekhez: a motorolajoktól a váltóolajokon, villaolajokon, adalékokon, zsiradékokon, szervizspray-ken és tisztítószereken át egészen a fékfolyadékokig, láncolajokig és a bőrápolásig. Összesen több, mint 100, kifejezetten motorkerékpárokhoz kifejlesztett termék, köztük néhány, speciális offroad-területre szánt termékkel.

„Ennek köszönhetően a LIQUI MOLY erős partner, aki technológiai téren is fontos támaszunk lesz“, mondja David Luongo, a versenysorozatot értékesítő Infront Moto Racing ügyvezetője. „Örülünk, hogy profitálhatunk az olajspecialista szakértelméből.”

A LIQUI MOLY a németországi MXGP verseny névszponzora is lesz. „A motorkerékpár-rajongók már ismernek minket a MotoGP-ből, ahol már évek óta a Moto2 és a Moto3 összes csapatának hivatalos olajszállítója vagyunk. Az enduro-rajongók előtt pedig nem ismeretlen a Betamotors-zal folytatott együttműködésünk“, teszi hozzá Peter Baumann. „Az MXGP, MXoN és SNX iránti elkötelezettségünkkel kifejezetten az offroad-területet szeretnénk megszólítani, illetve felkelteni az érdeklődést a személyre szabott termékeink iránt.”

A LIQUI MOLY-nál nem csak a motorkerékpár-választék bővült folyamatosan. A szegmens árbevétele is gyorsabban növekedett, mint az összbevétel. „Tavaly háromszor annyi árbevételt értünk el, mint öt évvel ezelőtt“, mondja Peter Baumann. „Ez azt mutatja, hogy egyre több motorost győz meg a minőségünk.”

Termékeinket megtekintheti webshopunkban az ikonra kattintva:

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877