HÍREK

A LIQUI MOLY továbbra is hivatalos szponzora a Forma-1 versenyeinek

A LIQUI MOLY 2019 óta hivatalos együttműködő partnere a világszerte népszerű versenysorozatnak. Hivatalos partnerként a LIQUI MOLY továbbra is fizikai és virtuális pályamenti jelzőtáblákat biztosít a kiválasztott versenyeseményeken. Ezenkívül a szerződéshosszabbítás keretein belül a LIQUI MOLY-nak lehetősége nyílik üzleti hálózatépítési programját tovább bővíteni azzal, hogy bizonyos versenyhétvégéken vendégélmény szerző eseményeket szervez.

Günter Hiermaier, a LIQUI MOLY ügyvezetője így vélekedik a szerződés meghosszabbításáról: „Folyamatos új megközelítéseivel és innovációival, és új nézői rekordokkal a Forma-1 továbbra is zászlóvivő az autósportban. Ezt a törekvést saját vállalatunkon belül is meghonosítottuk. Ezért természetesnek éreztük, hogy két ilyen erős márka továbbra is együttműködjön.”

A nagy múltú vállalat már mintegy harminc évvel ezelőtt reklámozott a Mercedes-Sauber gépkocsik hátsó sárhányóján. 2002-ben az ulmi székhelyű vállalat szponzorként csatlakozott a Jordan-Honda csapathoz.

Peter Baumann, a LIQUI MOLY marketingigazgatója a bahreini szerződés aláírásakor így nyilatkozott: „A Forma-1 médiamegjelenése messze túlmutat a klasszikus csatornákon. A versenysorozat egy egyedülálló és globális 360 fokos marketingre épül. Ami egyesíti a két márkát, az az állandó szándék, hogy a világon a lehető legtöbb embert inspiráljuk termékeinkkel. Ezért különösen örülök ennek a szerződéshosszabbításnak.”

Johnny Haworth, a Forma-1-es kereskedelmi partnerségek igazgatója hozzátette: „Ez az új, többéves megállapodás a szoros együttműködés éveit szimbolizálja két hosszútávú partner között. Már alig várjuk, hogy a LIQUI MOLY-t tovább integrálhassuk a különleges F1-es rajongói élménybe, és folytathassuk küldetésünket, hogy létrehozzuk a világ legnagyobb sport- és szórakoztató látványosságát rajongóink számára.”

„A Forma-1 népszerűsége folyamatosan növekszik. Ezért nagyon biztató jel, hogy továbbra is bemutathatjuk ezt a prémium szponzorációt ügyfeleinknek és partnereinknek. Ez még nagyobb hatótávolságot és szilárd alapokat biztosít a sikeres üzlethez” – tette hozzá Günter Hiermaier, a LIQUI MOLY ügyvezetője.

A LIQUI MOLY a MotoGP-n is reklámoz, továbbá a Moto2 és Moto3 kategóriákban és a Motocross világbajnokság exkluzív kenőanyag beszállítójaként, partnerként tevékenykedik, amelyet januárban a kézilabda-világbajnokságon és számos téli sporteseményen reklámoztak.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877