HÍREK

Edd China YouTube videóban tesztelte a Liqui Moly termékeket!

Az autóipar egyik nemzetközi tévés legendája tapasztaltokat gyűjtött a LIQUI MOLY termékeiről, és most rövid közösségi média klipekben közvetíti tudását.

Edd China-t sokan ismerik a „The Used Car Profis” tévésorozatból (eredeti címe „Wheeler Dealers”, a Discovery Channel közvetítette). Itt fix költségvetéssel régi autókat javított és restaurált.

De világhírű a YouTube-videóit is több ezren követik figyelemmel. Ezekben a karizmatikus angol bizonyítja technikai tudását és kivitelezését, de szokatlan és szórakoztató projektekkel is foglalkozik, mint pl. a „leggyorsabb kanapé a világon” 😉

A jelenlegi videósorozatban Edd saját, a rajongók körében ismert Ford Mondeo ST200 és Range Roverjén fogja bemutatni a legegyszerűbb trükköket. És bebizonyítja, hogy a LIQUI MOLY termékeivel nemcsak pénzt takaríthat meg, hanem meghosszabbíthatja az autó várható élettartamát.

Edd China erős karakter a Facebookon, mintegy 380 000 rajongóval, 467 000 feliratkozóval a YouTube-on és 160 000 rajongóval az Instagramon. 

Edd China – tévés műsorvezető, feltaláló, szerelő és kultikus figura.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877