HÍREK

Haladunk a nyár felé, lassan előkerülnek a veterán autók. De mielőtt beindítanánk, végezzünk karbantartást.

Ma bemutatjuk azokat a Liqui Moly termékeket, melyek nagy segítséget jelentenek a szervizeléskor. Ezekkel a Liqui Moly termékekkel Old timer autóját sokáig „fiatalon” tarthatja!

Injektor tisztító adalék

Eltávolítja a lerakódásokat a befecskendező szelepekről, a szívószelepekről, a gyújtógyertyákról, valamint az égéstérből, és megakadályozza azok újraképződését. Megszünteti a motor indítási nehézségeit és egyenetlen járását.

MTX karburátor tisztító adalék

Csökkenti az üzemanyag- fogyasztást. Javítja a kompressziót. Védi az egész üzemanyag-rendszert a korrózió ellen. Megakadályozza a porlasztó eljegesedését. A tiszta motorok kevesebb üzemanyagot fogyasztanak és kevesebb káros anyagot bocsátanak ki.

Ólompótló adalék

Régebbi benzinmotorokhoz, amelyek a gyártó előírásai szerint eredetileg ólomtartalmú benzint igényeltek. Megelőző alkalmazásra. Turbófeltöltővel és katalizátorral tesztelve. Közvetlenül az üzemanyagtartályba öntendő.

Start Fix hidegindító spray

Biztos indítási segítség hideg, nedvesség, vizes gyújtógyertya és gyenge akkumulátor esetén. Különösen gyúlékony hatóanyagok kombinációja, kiválóan alkalmas minden benzin- és dízelmotorhoz.

Defekt javító spray

Letömíti a lapos gumit és ismét felfújja. Minden belsős vagy belső nélküli gumiabroncstípushoz. Nem használható szétszakadt belső esetén, ha a gumiabroncs lecsúszott a keréktárcsáról vagy ha a köpeny oldalt felrepedt.

Szélvédőmosó szuper koncentrátum

Másodpercek alatt tiszta és elkenődésmentes kilátást teremt. Eltávolítja az olaj- és szilikonbevonatokat és a rovarmaradványokat. A citrus erejével. Foszfátmentes és biológiailag lebontható. Adagolási arány: 1 : 100.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877