HÍREK

Legyen nyugodt autós vakációja!

Néhány egyszerű lépéssel és a Liqui Moly kiváló minőségű termékeivel megtakaríthatja a felesleges szerviz költségeket.

2020-ban a nyaralás kicsit más lesz, mint azt eddig megszokhattuk. Sok család a távoli repülős nyaralások helyett egy közelebbi helyszínt választ és autóval megy nyaralni.

Szeretnénk segíteni, hogy a nyaralás ne egy szervizben, vagy legrosszabb esetben egy autómentőn érjen véget.

Olajszint ellenőrzés!

Ha az olajszint jelzőlámpa világít, akkor már késő. Ezért rendszeresen ellenőrizzük az olajszintet.

Mindig ügyeljünk arra, hogy a gépjárműbe a gyári előírásoknak megfelelő specifikációjú olajat töltsük és mindig legyen nálunk tartalékban 1 liter olaj, ha utána kellene önteni. Ha nem is tartunk magunknál az utántöltéshez motorolajat, jegyezzük fel magunknak a pontos nevét, így útközben is vásárolhatunk, ha szükségessé válna.

Vitamin a motornak!

Nyaralás alkalmával leginkább távolabbi uticélokat választunk. A hosszú autóúton elengedhetetlen, hogy mebízható legyen a gépjárművünk. A Liqui Moly adalékai javítják a futási teljesítményt és használatuk a legjobb módszer a meghibásodások elkerülésére. Folyamatos használatra ajánljuk az üzemanyag adalékainkat:

Benzines autókhoz: Liqui Moly Injektor tisztító adalék 300ml

Dízel autókhoz: Liqui Moly Super dízel adalék 250ml

Ellenőrizze a hűtővizet!

A hengerfej tömítés hamar elég. ha nincs a rendszerben megfelelő mennyiségű hűtőfolyadék.

Ha minimálisan is észleli a folyadék fogyását, akkor érdemes abból is tartalékban magunkkal vinni a pótlásra alkalmas folyadékot. Érdemes ilyen esetben használni a Liqui Moly hűtő tömítő adalékot, mely azonnal letömíti a hajszál repedéseket, a porózus forrasztási helyeket, vagy a kőfelverődés okozta apró tömítetlenségeket.

Ellenőrizze az ablakmosó folyadék mennyiségét is!

A biztonságos utazás sokadik nagyon fontos része a megfelelő látási viszony! Itt most nem az időjárási körülményekre gondolunk, hanem a szélvédő megfelelő tisztaságáról. A Liqui Moly ablakmosó folyadéka hatékonyan távolítja a szennyeződéseket, bogár maradványokat.

Ellenőrizze a légkondícionáló rendszert!

Hosszú távú autós utazásnál egy légtérben huzamosabb ideig vagyunk kis légtérben, a meleg miatt pedig biztosan használatba kerül a klímarendszer is. Rendkívül fontos, hogy az órákig tartó utazás alatt ne kerüljenek gombák és pollenek a légtérbe, mert komoly felsőlégúti megbetegedéseket okozhat.

Ezért javasoljuk a klíma rendszer, egyszerű és gyors felfrissítését indulás előtt!

Liqui Moly Klima-Fresh

Ellenőrizze a fékeket!

Ha fékfolyadék fogyást tapasztalunk az utalhat a fékbetétek kopottságára. Érdemes megnézetni a fékeket indulás előtt és megjavítattni, ha szükséges. Életeket menthet meg a jól működő fékrendszer.

A megbízható működést a Liqui Moly fékfolyadékai garantálják!

Gumiabroncsok ellenőrzése!

Feltétlenül ellenőrizze a gumiabroncsok állapotát. Vegye figyelembe, hogy az ajánlott keréknyomást hideg gumiabroncsra adják meg. Vagyis, ha melegek a gumik, akkor nagyobb lehet az érték.
Nem csak a keréknyomást kell ellenőrizni, az abroncsok fizikális állapota is rendkívül fontos. 3 mm-nél kisebb futófelületnél az abroncsok cseréje elkerülhetetlen.

Meghibásodás esetén:

Ellenőrizze az elsősegélykészlet lejárati idejét. A csomagtartóban legyen egy figyelmeztető háromszög és biztonsági mellény, valamint legalább egy gumiabroncs-javító készlet. Még jobb, ha van pótkerék vagy legalább egy segédkerék a gépjárműben. Nagyméretű hasadások és lyukak esetén a gumiabroncsban, a javítókészletnek kevés a haszna.

A Liqui Moly Defektjavító spray a legtöbb autó- és lakókocsi gumiabroncs méretének eredeti szúrásjavításához használható. Minden típusú gumiabroncsra alkalmas, belső csővel és anélkül.

Elenőrizze a fényszórókat!

Minden típusú világítás ellenőrizzen, a fényszóróktól elkezdve, az irányjelzőkön keresztül a fék és tolató lámpákig. Az izzók meghibásodása nem kiszámítható, ezért érdemes magunkkal vinni egy izzókészletet, hogy ne érjen bennünket meglepetés.

Ha a rendszeres, általános szervizünk időpontja a nyaralás időpontja köré esik, akkor érdemes még elutazás előtt elvégeztetni!

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877