LIQUI MOLY a 2024-es UNIX-AMTS kiállításon

Nagy örömmel jelentjük be, hogy elkészült az UNIX – AMTS kiállításról szóló kisfilmünk. A Liqui Moly, mint az autóipar egyik vezető olaj- és adalékgyártója, látványos standdal és izgalmas bemutatókkal várta a látogatókat, amelyeket most megtekinthetsz filmünkön keresztül.

A kiállítás során a Liqui Moly szakértői bemutatták legújabb termékeiket, és bepillantást engedtek az autóápolási technológiák legfrissebb innovációiba. Az érdeklődők közvetlenül ismerkedhettek meg a legújabb motorolajokkal és karbantartási megoldásokkal, amelyeket a Liqui Moly kínál, valamint értékes tanácsokat kaphattak a járművek optimális karbantartásához.

A kisfilmünk különleges hangsúlyt fektet a Liqui Moly által szervezett interaktív programokra és a kiállításon tartott szakmai előadásokra. Ezek a programok nemcsak hogy információt nyújtottak, hanem lehetőséget adtak a közönségnek, hogy közelebbről is megismerjék, milyen előnyökkel járhat a Liqui Moly termékeinek használata.

Látogass el webshopunkba és tekintsd meg termékeinket!

A megfelelő kenőanyaghoz pedig használd az olajválsztónkat, ami garantáltan megmutatja, melyik specifikációra van szüksége gépjárművednek.