HÍREK

A LIQUI MOLY a Hyundai Motorsport Customer Racing

hivatalos beszállítójává válik

A Hyundai Motorsport Customer Racing részlege hivatalos beszállítójává nevezi ki a LIQUI MOLY-t A német olaj- és adalékspecialista több, mint 80 terméket szállít az alzenaui (Németország) Hyundai-műhelybe. Ezeket a járművek felépítéséhez és előkészítéséhez használják.

Az együttműködés keretében a LIQUI MOLY minőségi termékeit a Hyundai i20 R5-ben, az új Hyundai i20 N Rally2-ben, valamint a nagy sikerű Hyundai i30 N TCR, a Hyundai Veloster N TCR és a Hyundai Elantra N TCR túraautókban használják. A termékpaletta motor-, váltó- és hidraulikaolajak mellett majdnem 80 további terméket tartalmaz. Ezzel hozzájárulnak a járművek továbbfejlesztéséhez és teszteléséhez, amit a Hyundai Motorsport Customer Racing a magáncsapatoknak és versenyzőknek kínál.

Ez azért is különösen fontos, mert a Hyundai Elantra N TCR és a Hyundai i20 N Rally2 a 2021-es szezonban először áll rajthoz. Az új TCR-autók közül az első januárban debütált az USA-ban és olyan világversenyekben, mint a WTCR – FIA World Touring Car Cup, a TCR Europe, a TCR South America és a Nürburgringen megrendezett 24 órás verseny. A Hyundai i20 N Rally2-t a nyárra tervezett homologizációt megelőzően átfogó teszteknek vetik alá.

A LIQUI MOLY hivatalos beszállítói státusza megerősíti a Hyundai Customer Racing részlege és a cég közötti kapcsolatot. A TCR ügyfelei közé tartozó Engstler Motorsport sok éves partnereként a német cég már az Engstler Hyundai N LIQUI MOLY Racing Team címszponzora, amely az idei évben a FIA WTCR-ben a második szezonját teljesíti a Hyundai Elantra N TCR-rel.

Peter Baumann, a LIQUI MOLY marketingvezetője azt mondta: „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Hyundai Motorsport Customer Racing a LIQUI MOLY-t hivatalos beszállítójának választotta a versenyeken és ralikon rajthoz álló ügyféljárművek felépítéséhez és előkészítéséhez. Ez újabb bizonyítéka a kenőanyagaink, szerviz és ápoló termékeink magas minőségi színvonalának. A Hyundai a legjobb hírnévnek örvend a motorsportban, akárcsak mi is a saját márkánkkal és saját termékeinkkel. Ez tökéletesen illik mindkét oldalhoz.“

Andrew Johns, a Hyundai Motorsport Customer Racing menedzsere elmondta: „A LIQUI MOLY a motorsport egészében hihetetlenül jó hírnévnek örvend kiváló minőségű választékának köszönhetően, ezért nagy örömömre szolgál, hogy a verseny- és raliprojektjeink hivatalos beszállítójaként köszönthetem a céget. A műhelyünknek szállított termékek hatalmas választéka biztosítja az általunk épített és ügyfeleink rendelkezésére bocsátott autók kitűnő minőségének és kiemelkedő teljesítményének megóvását. Ez különösen fontos, mivel tovább szeretnénk bővíteni az ügyfeleinknek kínált különböző járművek számát. Így a Hyundai Elantra N TCR és a Hyundai i20 N Rally2 2021-ben először állnak rajthoz versenyeken. A LIQUI MOLY projektjeink hivatalos beszállítójaként megerősít abban, hogy a Hyundai-ügyfelek által már megszerzett sikereken túl továbbiakat is elérhetünk, és tovább élesíthetjük az ügyfél versenyrészleg és az új beszállítónk profilját.“

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877