HÍREK

A LIQUI MOLY Husqvarna Intact GP a Moto2-ben és a Moto3-ban versenyez – exkluzív kenőanyag-beszállító a Moto2-ben és a Moto3-ban – a német nagydíj névadója

A német olaj- és adalékspecialista, a LIQUI MOLY megerősíti a MotoGP motorkerékpár-világbajnokságon, valamint a Moto2 és a Moto3 sorozatokban való szerepvállalását.

„A MotoGP számunkra központi és nagyon sikeres marketingelemmé vált, és nagyon örülünk, hogy ez az együttműködés tovább erősödik”, vélekedik Peter Baumann, a LIQUI MOLY marketingigazgatója.

Az olajok és adalékok, fékfolyadékok és ápolótermékek, szerviztermékek és más kémiai adalékanyagok értékesítése, kifejezetten a motorkerékpárokhoz, évek óta növekszik a LIQUI MOLY-nál. „De a MotoGP-ben való jelenlétünk nemcsak a motorkerékpár-üzletágunkat szolgálja, hanem általában növeli a márkaismertségünket is – méghozzá az egész világon”, magyarázza Peter Baumann. „Ezért a jövőben is folytatni szeretnénk ezt az utat.”

Így a vállalat idő előtt meghosszabbította a MotoGP versenypályákra vonatkozó szalagreklám-szerződését egészen 2027-ig. Ezenfelül a LIQUI MOLY továbbra is az egyetlen németországi verseny, a németországi motor nagydíj, a Motorrad Grand Prix Deutschland névadója lesz. És nyolc év elteltével is valamennyi motorkerékpár kizárólagos kenőanyag-beszállítója marad a Moto2-ben és a Moto3-ban. „A különleges ebben az, hogy itt nem egy kifejezetten a versenysport számára készült fejlesztést alkalmazunk, hanem a Motorbike 4T Synth 5W-40 Street Race-t, amelynek a teljesítményéről a motorosok a versenypályán kívül is meggyőződhetnek”, tette hozzá Peter Baumann.

A legnagyobb változás a következő szezonban azonban a LIQUI MOLY IntactGP csapatánál várható, amely eddig első sorban a Moto2-ben képviseltette magát. Ide most a svéd Husqvarna is beszáll, és kiépíti gyári csapatát. A LIQUI MOLY Husqvarna Intact GP csapata jövőre két-két sofőrrel fog elindulni a Moto2-ben és a Moto3-ban is. „Ezzel az elkövetkező szezontól a Moto3 világbajnokságon is láthatóan képviseltetjük magunkat a márkánkkal”, mondja Peter Baumann.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877