HÍREK

A LIQUI MOLY továbbra is a férfi kézilabda-világbajnokság hivatalos szponzora

A Lengyelországban és Svédországban megrendezésre kerülő 2023-as férfi kézilabda világbajnokság újabb lehetőség a Liqui Moly márkaismertségének növelésére.

A nemzetközi kézilabdasport a LIQUI MOLY reklámtevékenységének része marad. A német olaj- és adalékspecialista a Nemzetközi Kézilabda-szövetség által megrendezett férfi világbajnokság hivatalos szponzora. A verseny 2023 januárjának második felében kerül megrendezésre Lengyelországban és Svédországban. „Ennek a sportnak rengeteg rajongója van a világban. A VB mindenütt a televíziók és a képernyők elé csábítja a rajongókat. Ezért 2023-ban is elkötelezettek vagyunk“, teszi hozzá Günter Hiermaier, a LIQUI MOLY ügyvezető igazgatója.

Már az egyiptomi, valamint a németországi és dániai két korábbi versenyen a kék-piros logó a közel 200 meccsen szinte mindenütt jelen volt a stadionokban. Nem lesz ez másképp Lengyelországban és Svédországban sem. A LIQUI MOLY célja egyértelmű: „A több százezer helyi nézőhöz és a képernyők előtt ülő több millió sportrajongóhoz is eljuttatjuk a márkánkat“ – vélekedik Günter Hiermaier.

A LIQUI MOLY hagyományosan erőteljesen képviselteti magát a motorsportban, jelenleg a MotoGP motorkerékpár-világbajnokságban, valamint a Forma 1-ben is. „Télen pihennek a motorok. Mivel a motorsporton kívül is meg akarjuk szólítani a sportkedvelőket és növelni szeretnénk a márkánk ismertségét, más rendezvényekre is építünk, mint például a kézilabda-VB“, mondja a LIQUI MOLY-ügyvezető igazgatója. Nagyon elégedettek a 2019-es és 2021-es eredményekkel, ezért vállaltak szerepet az elkövetkező bajnokságokban is. „Olyan márkaként, amelynek termékei 150 országban kaphatók, egy világbajnokság és az ahhoz kapcsolódó globális médiajelenlét nemzetközi jellege döntő követelmény“, hangsúlyozza Günter Hiermaier. A képlet egyszerű: A nagyobb márkaismertség nagyobb árbevételt eredményez.

Január 11-én kezdődik a VB Kattowitzban. Január 29-én Stockholmban kerül sor a döntőre. „A pályán zajló események jól jellemzik azt, ahogyan cégként működünk: gyorsaság, csapatmunka és a feltétel nélküli akarat, hogy egészen elöl játszhassunk” – teszi hozzá Günter Hiermaier.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877