HÍREK

Bernie Ecclestone és a Formula–1 története

Az AMC Networks International együttműködésével készült „Lucky!” című sorozat Bernie Ecclestone, a Formula–1 egyik, talán legismertebb uráról szól. Nevét a sportrajongóknak aligha kell bemutatni, közel negyven éven át a száguldó cirkusz teljhatalmú ura volt, miután a FIA jogelődjével folytatott harcok után megkapta az F1 exkluzív kereskedelmi jogait.

A nyolcrészes sorozatot március 4-26 között hétvégente (szombat, vasárnap) főműsoridőben 20:00 órai kezdéssel lehet nézni a Spektrumon.

A műsor készítői egyenesen Eccelstone-t tették meg a sorozat narrátorának, így történetét a saját szemszögéből láthatjuk. A Lucky! nem pusztán dokumentumsorozat, hanem egyben ajándék is a most kétéves fia, Ace számára, aki így egyenesen édesapjától ismerheti meg a történetet.

A műsor egészen a kezdetekig nyúlik vissza, Bernie életének korai éveibe. Így megtudhatjuk miként lett a brit munkásosztálybeli fiúból igazi üzletember – akit fiatalon is a pénzcsinálás gondolata foglalkoztatott, töltőtollal és zsemlével seftelt –, hogy azután tizenöt évesen, iskolai végzettség nélkül, ám borotvaéles eszével használtmotorok eladásával alapozza meg azt az egészen elképesztő karriert, amely az általa imádott sportág elsőszámú emberévé tette. A sorozat részről-részre jut el egészen napjainkig, követve az utat, amin a Formula–1 évről-évre fejlődött és vált az autósportok megkerülhetetlen ágazatává.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877