HÍREK

A LIQUI MOLY 2021-ben többet termelt, mint valaha. A német olaj- és adalékanyag-specialista 105 000 tonna kenőanyagot állított elő – 27%-kal többet, mint az előző évben.

„Első alkalommal léptük át a 100 000 tonnás határt” – mondja Ernst Prost ügyvezető igazgató. „Ami egyébként is erős teljesítmény lenne, az még lenyűgözőbb a kedvezőtlen körülmények hátterében.”

Ezek a kedvezőtlen körülmények közé tartozik a nyersanyaghiány, amely nemcsak felborította az árstruktúrát, hanem valódi szűk keresztmetszetek kialakulásához vezetett, valamint a globális logisztika torzulásai, amelyek ugyanúgy megnehezítették az alapanyagok beszerzését, majd a késztermékek kiszállítását. És mindezt az egyre több olajfajta hátterében, amelyek előállítása egyre nehezebbé válik, ami még bonyolultabbá teszi a termelést.

Idén nemcsak az olajok, hanem az adalékanyagok gyártási volumene is nőtt. Összesen 16,3 millió doboz üzemanyag-, olaj- és hűtőfolyadék-adalékanyag került le a gyártósorról, ami 14%-kos növekedés 2020-hoz képest.
„Az a tény, hogy ezt elértük, nagyszerű csapatunknak köszönhető, amely nagy improvizációval, tehetséggel és rugalmassággal győzte le az akadályokat” – mondja Ernst Prost. „A termelés és a logisztika modernizálásába tett folyamatos befektetésünk is megtérült.”

Termékeinket megtalálja webshopunkban az ikonra kattintva:

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877