HÍREK

Hogyan teleltessük szakszerűen a motorkerékpárt?

A zord tél után minden gond nélkül szeretne vissza térni az útra ahelyett, hogy először a szervizbe kellene vinni a motort?
A LIQUI MOLY termékei megoldást nyújtanak az átteleltetésre. Az általunk ajánlott karbantartás, megfelelő állapotban tartja a motorkerékpárját a téli hónapok alatt is.

Alapvető tanácsok:

A gumiabroncs nyomását érdemes 0,5 bar -ra állítani és a motorkerékpárt alátámasztani, ezáltal tehermentesíteni az abroncsokat.
Ugyanilyen fontos az akkumulátort száraz, hűvös és fagyálló helyen tárolása.

A megfelelő ápolószerek szintén elengedhetetlenek:

A LIQUI MOLY hasznos termékek széles skáláját kínálja a motorkerékpár „téliesítésére”. Legyen szó alapos tisztításról, vagy gondos konzerválásról.
Termékeinkkel a motorkerékpár vizuálisan és technikailag is megfelelő marad télen. Motorkerékpár termékeink hozzájárulnak motorkerékpárja értékfenntartásához is.

A Liqui Moly motorkerékpáros termékeit a következő linken tekintheti meg:
LIQUI MOLY MOTORKERÉKPÁR TERMÉKEK

Részletesebben bemutatjuk Önnek a biztonságos motorkerékpárok téliesítésére vonatkozó csomagunk legfőbb részeit:

Motorkerékpár benzin stabilizátor

A LIQUI MOLY Motorkerékpár üzemanyag-stabilizátor hosszú távú hatással különösen alkalmas megelőző használatra. A turbó és a katalizátor által tesztelt üzemanyag-stabilizátor megőrzi és védi az üzemanyagot az öregedés és az oxidáció ellen. Mivel az oxidáció következtében az üzemanyag elveszíti éghetőségét, és használhatatlanná válik a motor számára.
Az üzemanyag-stabilizátorral a motor megbízhatóan újraindul a szezon elején és a korrózió megelőzhető az üzemanyag-rendszerben. 

Motorkerékpár tisztító

A motorkerékpár gyönyörű megjelenésének megőrzéséne és külső gondozása.
Ebben segít a LIQUI MOLY motorkerékpár -tisztító. Szennyező oldószerektől mentes tisztítófolyadék, kifejezetten motorkerékpárokhoz kifejlesztve. Biológiailag lebomló és környezetbarát. A szennyeződés, olaj és zsírmaradványok gyors és hatékony eltávolítására alkalmas.

Fényes viasz spray

Annak érdekében, hogy a kerékpár a tél után is úgy ragyogjon, mint korábban a Gloss Spray Wax ideális kiegészítője a motorkerékpár tisztításának.
A kapott védőréteg kiegyenlíti a kisebb karcolásokat és megvédi a festéket az időjárás hatásaitól. Ez is hozzájárul a kerékpár értékének megőrzéséhez. Az enyhe útpiszkot és a zsíros szennyeződéseket könnyedén és gyorsan eltávolítja, anélkül, hogy karcolásokat okozna. Könnyen csiszolható, sima felületet biztosít, nagy fényességgel és kivételesen jó színmélységgel minden típusú festéken és zománcon. Gloss Spray viaszunk színes és fémes festékekhez egyaránt alkalmas.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877