liqui moly diesel
üzemanyag adalékanyagok

Három út a tiszta dízelmotorhoz

A LIQUI MOLY Diesel Öblítő eltávolítja a szennyeződéseket a befecskendezőszelepekből

Amennyiben a dízelmotor befecskendezőszelepein szennyeződések rakódnak le, akkor csökken a teljesítmény, nő a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. Hosszú távon akár súlyos motorkárosodás is bekövetkezhet. Ez ellen nyújt segítséget a LIQUI MOLY Diesel Öblítő, amely helyreállítja az eredeti teljesítményt és a hatékonyságot.

HÁROMFÉLEKÉPPEN HASZNÁLHATÓ.

Az első alkalmazás
Az első alkalmazás a legegyszerűbb: az adalék az üzemanyagtartályba kerül. Ilyen módon nemcsak a befecskendezőszelepeket tisztítja, hanem a teljes üzemanyagrendszert is, és védelmet nyújt a korrózióval szemben. Emellett a Diesel Öblítő megnöveli a gázolaj cetánszámát is. Jellemzően megelőzési céllal használják, hogy a befecskendezőszelepeken ne is alakul- hassanak ki lerakódások. Egyszerű használatának köszönhetően a Diesel Öblítő közvetlenül az autósoknak is értékesíthető.

A második alkalmazás
A második alkalmazási mód összetettebb, de hatékonyabb. Ehhez ki kell nyitni az üzemanyag-vezetéket, a nyitott véget az adalékflakonba kell helyezni, és be kell indítani a motort. Ekkor gázolaj helyett tisztán adalékkal jár a motor. Ez biztosítja a maximális tisztítási hatást. A lerakódások leoldódnak, és a kipufogógázzal együtt elhagyják a motort.

A harmadik alkalmazás
A harmadik alkalmazási lehetőség akkor merül fel, ha úgyis sor kerül az üzemanyagszűrő cseréjére. Ahelyett, hogy az új szűrőt dízelolajjal töltenék fel, Diesel Öblítőt használnak erre a célra. A hatás ugyanaz, mint a második módszer esetében. A motor egy ideig tisztán adalékkal jár, ezzel pedig eltávolítja a legmakacsabb lerakódásokat is. Ez az alkalmazási mód a rutinátvizsgálások keretében végezhető el.

A lerakódások lassan, alig észrevehetően alakulnak ki. A Diesel Öblítővel történő tisztítás gyors és azonnali hatást fejt ki, amelyet az autósok azonnal érezhetnek és hallhatnak. A dízelporlasztók, illetve injektorok cseréjével szemben ez a megoldás rendkívül költségtakarékos. A semmittevés sem megoldás. A LIQUI MOLY dokumentált olyan eseteket, amelyekben a szennyezett befecskendezőszelepek nem porlasztották el kellően a gázolajat, hanem egy vékony sugarat fecskendeztek be, amely begyulladt. Az égő üzemanyagsugár mindig ugyanoda érkezett meg a dugattyúra, míg végül lyukat vágott bele. Az ilyen drága motorkárosodás megelőzhető lett volna, ha az autós időről időre egy kis pénzt fektetett volna a LIQUI MOLY
Diesel Öblítőbe.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Kérjen segítséget szakértőnktől!

+36 (84) 519-212