HÍREK

A LIQUI MOLY főnyereménye, a Hyundai i30N Ausztriába megy

Több, mint 4000 résztvevő a #MyLiquiMoly-Moment nyereményjátékban

Nagy pillanat Markus J. számára. Az osztrák nyerte a #MyLiquiMoly-Moment nyereményjátékban a Hyundai i30N-t. Az általa beküldött képet a világ minden részéről beérkezett több, mint 4000 pályamű közül sorsolták ki.

Luca Engstler, a LIQUI MOLY Team Engstler versenyzője a TCR International Seriesben és Peter Baumann, a LIQUI MOLY marketingvezetője az osztrák Markus J.-nek a LIQUI MOLY versenydizájnban pompázó Hyundai i30N-t a kenőanyaggyártó üzemi területén adja át. Markus J., aki az előző nap a testvérével érkezett a 700 km-re található lakhelyéről, leírhatatlanul örül a nyereménynek: „Még el sem tudom hinni igazán. Leírhatatlan!” A szerelő és autórajongó az új i30N-je volánjánál úgy érezheti magát, mint egy igazi versenyző. A 25 éves nyertes a Facebookon értesült a kenőanyagmárka nyereményjátékáról. „Már régóta feliratkoztam a LIQUI MOLY-ra és természetesen szakmai okok miatt is követem a tartalmakat”. Markus J. nem sokáig habozott, és beküldte saját LIQUI MOLY pillanatát, ezzel biztosítva részvételét. „Az aktuális autóm – egy öreg Peugeot 106 – már maga mögött tudhat néhány évet, amint az a nyertes képen is látható”. Ezen a Peugeot-ja látható egy langyos nyári estén, amint egy túlméretezett szívószállal egy LIQUI MOLY hordóból motorolajat „kortyol”. Markus J. a saját italával úgy ül a 106-os mellett, mint egy haver. „Igen, a Peugeot már régóta az útitársam. Ez a munkaautóm. Megválni a nyeremény ellenére sem fogok tőle. A Hyundai i30N egyelőre a hétvégi autóm lesz. Kár volna a munkára elpazarolni. Most viszont örülök a hazaútnak.”

A nyereményjátékra a nagy Best Brand Kampány 2020 keretében kerül sor. A kenőanyag-specialista hét hónapon keresztül vonzó ajándékokat sorsol ki. A markáns megjelenésű autós nyereményjáték júniusban kezdődött. A Hyundai i30N a LIQUI MOLY Team Engstler csapatbeli Luca Engstler versenyautójának az alapja. A márka rajongóit világszerte felkérték, hogy fényképezzék le saját LIQUI MOLY pillanatukat, és küldjék be azt. A világ minden részéről több, mint 4000 kép érkezett be a német olaj- és adalékgyártóhoz. A pályaművek közül egy zsűri válaszotta ki a 150 legjobb képet. A nyertest végül kisorsolták. A következő nyereményjáték, amely a MotoGP motorverseny-sorozatról szól majd, már készen áll a rajtra.

A LIQUI MOLY és Luca Engstler osztozik Markus J. nyeremény feletti örömében, és mindenkor jó és biztonságos utat kívánnak.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877