HÍREK

Automataváltó szerviz a Gear Tronic II. készülékkel

Egyre gyarapodik a korszerű automataváltók és automatizált váltók száma. Ezek gondoskodnak arról, hogy a motor ideális hatékonyságú tartományban működjön. A váltóvezérlés komplexitásának fokozódásával – váltófokozatok növelése 5-től 9-ig – és a komfortos, sportos, téli stb. vezetési módok bővülése azonban nagyobb teljesítménykövetelményeket is állít a váltókkal szemben. Ez a váltómű nagyarányú termikus és mechanikus igénybevételén mérhető. Következményei lehetnek a fokozott kopás és a karbantartási igény megnövekedése.

Ha a sebességváltó olajat nem cseréljük időben, akkor a benne felgyülemlő szennyeződések és fémtörmelékek költséges mechanikus károkat okozhatnak a kapcsolóházban.

Ezért annak előállítói és egyre több gépjárműgyártó is ajánlásokat tesznek a hajtóműolaj cseréjére a futott kilométerektől és vezetési módtól függően. Vonatkozik ez az úgynevezett „Lifetime-feltöltésekre” is. Mivel azonban a kenőanyag komplett cseréje régebben nem volt lehetséges, előre programozott volt, hogy az olajcsere alkalmával a friss olaj szennyeződött a visszamaradó fáradt olaj által – ez a probléma a Gear Tronic II-nek köszönhetően ma már a múlté. Az automataváltó szervizkészülék ugyanis közel 100 százalékos olajcserét tesz lehetővé anélkül, hogy a friss olaj keveredne a régivel. Az új olaj ily módon képes maximálni teljesítményét.
További előny: a Gear Tronic II az automatizált folyamatnak köszönhetően kiküszöböli a költséges hibákat, mint túl- vagy alultöltés. Ez a készülék tehát a tökéletes komplex megoldás arra, hogy az átöblítést, olajcserét és az adalékanyagok hozzáadását egyszerűen, gyorsan és biztonságosan elvégezzük.

Lássuk hogy működik ez a gyakorlatban:

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877