HÍREK

A gépjárművek esetében az adalékok úgy működnek, mint az embereknél a vitaminok. Segítenek megelőzni bizonyos meghibásodásokat, aminek a téli hideg időjárás miatt vannak kitéve.

Számos termékkel támogathatjuk autónkat, mi most 4 terméket veszünk górcső alá:

Multifunkciós dízel adalék 250ml

Többfunkciós univerzális hatóanyag kombináció. Megtisztítja az üzemanyagrendszert, dermedéspont csökkentő hatású, javítja a dízel üzemanyag kenőképességét valamint folyási tulajdonságait és szűrhetőségét hideg időjárás esetén. A dízel üzemanyag minőségétől függően javítja a Cold Filter Plugging Pointot (CFPP), azaz a dízel kocsonyásodási hőmérsékletét, -6 oC-ig. Erős demulgeáló hatása védelmet nyújt az üzemanyagrendszerbe történő vízbeszivárgás esetén.

Tulajdonságok

– dermedéspont csökkentő hatás
– növeli a cetánszámot
– jó korrózióvédelem
– nagyfokú kopásvédelem
– optimalizálja a motorteljesítményt
– növeli a kenőhatást
– valamennyi dízel üzemanyaghoz (nyári és téli dízelminőségek)
– javítja a szűrhetőséget
– biztonságos üzemelés hidegben is

Alkalmazási terület:

Biztosítja a téli üzemelést valamennyi dízel üzemanyag és fűtőolaj minőség esetében. Fagymentes helyen tárolandó.

Használat előtt alaposan rázzuk fel. 1:600 arányban keverjük az üzemanyaghoz. A 250 ml-es flakon 150 l üzemanyaghoz elegendő.

A parafinok kikristályosodásának elkerülésének optimalizálása érdekében az adalékot 5 oC-kal a homályosodási pont elérése előtt adagoljuk, leginkább javasolt 0 oC felett.

Dízel dermedéspont csökkentő adalék K 1:1000 1l

Fokozza a gázolaj üzemanyag folyósságát és szűrhetőségét. Legfeljebb -31 °C-ig télállóvá teszi a gázolajat (a gázolaj minőségétől függően). Minden dízelmotor üzembiztosságát szavatolja alacsony hőmérsékletek esetén.

Alkalmazási terület:

Minden dízelmotorhoz alkalmas, legyen az részecskeszűrős vagy anélküli – különösen problémák kezelésére. Turbófeltöltővel tesztelve. Csak akkor optimális hatású, ha  a dermedés előtt (0 °C körül) beöntik az üzemanyagtartályba. Teljesen összeférhető minden hagyományos, max. 20% biodízelt tartalmazó dízel üzemanyaggal és  fűtőolajjal. 1 l 1000 l üzemanyaghoz elegendő (1:1.000 adagolási arány). Tudnivaló: Fagyra érzékeny, ezért 0 °C felett tárolja!

Benzin stabilizáló adalék 250ml

Konzerválja az üzemanyagot és megóvja az öregedéstől és az oxidációtól. A teljes üzemanyagrendszerben megakadályozza a korróziót. Biztosítja az oldtimerek, kabriók, motorkerékpárok, robogók, kvadok, fűnyírók, láncfűrészek és egyéb benzinüzemű 2 ütemű és 4 ütemű motorok hosszabb időre történő problémamentes leállítását. Fokozza az üzembiztosságot. Hosszan tartó hatású.

Alkalmazási terület:

Minden benzinmotorhoz alkalmas – különösen megelőző jellegű használatra. Turbófeltöltővel és katalizátorral tesztelve. Adja az üzemanyaghoz, és minden tankoláskor töltsön utána. Az adagolótartály egy töltete (25  ml) 5 l üzemanyaghoz elegendő. Tartós használatra is alkalmas a ritkán használt motorokban.

Dízel dermedéspont csökkentő adalék 150ml

Fokozza a gázolaj üzemanyag folyósságát és szűrhetőségét. Legfeljebb -31 °C-ig télállóvá teszi a gázolajat (a gázolaj minőségétől függően). Minden dízelmotor üzembiztosságát szavatolja alacsony hőmérsékletek esetén.

Alkalmazási terület:

Minden dízelmotorhoz alkalmas, legyen az részecskeszűrős vagy anélküli – különösen problémák kezelésére. Turbófeltöltővel tesztelve. Csak akkor optimális hatású, ha  a dermedés előtt (0 °C körül) beöntik az üzemanyagtartályba. Teljesen összeférhető minden hagyományos, max. 20% biodízelt tartalmazó dízel üzemanyaggal és  fűtőolajjal. Az edény tartalma max. 75 l üzemanyaghoz elegendő. Tudnivaló: Fagyra érzékeny, ezért 0 °C felett tárolja!

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877