HÍREK

Éghajlatunk változása nagyban befolyásolja a téli időjárásunkat is. Szinte minden évben egyre később érkeznek meg az igazán téli hideg napok, gyakran kiszámíthatatlanul.

Jobb, ha időben felkészül a fagyos időjárásra, így nem érheti meglepetés.

A Liqui Moly téli termékeivel könnyedén átvészelheti a téli napok viszontagságait.

Szélvédő jégoldó spray 500ml

A jégoldó speciálisan kiválasztott hatóanyag-kombinációja jégoldó és tisztító tulajdonságokkal bír, gyorsan és kíméletesen eltávolítja az autó üvegeiről a jeget és a deret, valamint megakadályozza a gyors  újrajegesedést.

Téli szélvédőmosó konc. -60°C-ig, kiszerelés 1l

Nagy hatékonyságú tisztító adalékkal megakadályozza az ablakmosó befagyását.
Tiszta ablak – nagyobb menetbiztonság. Csak hígítva alkalmazható. Hatékony -60 °C-ig. Alkalmas polikarbonáthoz és legyezőfúvókához.

Start Fix hidegindító spray 200ml

Biztos indítási segítség hideg, nedvesség, vizes gyújtógyertya és gyenge akkumulátor esetén. Különösen gyúlékony hatóanyagok kombinációja, kiválóan alkalmas minden benzin- és dízelmotorhoz. Megkönnyíti a  belsőégésű motorok indítását és rendkívüli hidegben is hat. Kíméli az akkumulátort és gazdaságosan használható.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877