HÍREK

Motor Protect a motor védelmében

A Motor Protect egy kopásvédő adalék, amely teljes mértékben szilárd kenőanyagok nélkül működik. A nagynyomású kopásvédő adalékok nagyon vékony filmréteget hoznak létre a motor csúszási pontjain, amely deformációt és csúszóképességet biztosít kopás közben.

A motorfejlesztés egyre inkább a nagyobb teljesítmény és a kisebb űrtartalom felé halad. A motorban nagyobb nyomás és hőmérséklet jön létre. A LIQUI MOLY Motor Protect vegyi védelme kiválóan alkalmas a motor védelmére.

Kisebb súrlódás motorvédővel

Az ábra a Motor Protect vegyi védelemmel ellátott hatását mutatja: úgynevezett súrlódásmódosítók „javítják” a fémfelületeket. Ennek eredményeként az érdességcsúcsok többé nem sérülnek meg. A felület kémiai „kidolgozást” kap.

A belső tesztek során jelentős súrlódási értékcsökkenést és a kopásvédelem jelentős javulását tudtuk elérni Motor Protectünkkel. A hagyományos SAE 5W-40 motorolajban a kopásvédelem akár 10%-kal javult, a súrlódási tényező pedig akár 20%-kal csökkent. Egy SAE 10W-40 ásványi motorolajjal akár 30%-os súrlódási érték csökkenést is tudtunk mérni!

Adja hozzá a Motor Protect-et az olajhoz az utasításoknak megfelelően, vagy kérjen LIQUI MOLY Motor Protect terméket a következő olajcserénél.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877