SZERVIZ-SEGÉDANYAG TERMÉKEK
A LIQUI MOLY PALETTÁJÁBÓL

ROZSDAOLDÓ / MULTISPRAY

Kerámiás fagyasztós rozsdaoldó spray

Villámgyorsan lazítja a beszorult csavarokat és anyákat. A permetezéskor fellépő hűtőhatás megbontja a rozsdafelületet, így lehetővé teszi, hogy a hatóanyag a legszűkebb illesztésekbe is behatoljon. A hatóanyagban lévő mikrokerámia a csavarok ill. anyák lazítása során alacsony súrlódási értékeket garantál és javítja a kenőhatást. A termék ezenkívül gátolja a rozsdaképződést és semleges a műanyagokkal,
festékekkel és fémekkel szemben.

MoS2 rozsdaoldó spray

Kiváló rozsdaoldó, áthatol a legszűkebb illesztéseken is. Behatol a rozsda alá majd feloldja azt. Megakadályozza a nyikorgást és a mozgó alkatrészeket tartósan könnyen járóvá teszi. Védelmet nyújt a korrózió és az oxidáció ellen. Gyorsan fejti ki hatását és nem támadja meg a fényezett felületeket, műanyagot és a fémet. Víztaszító, az MoS2- szilárd kenőanyag révén csökkenti a súrlódást.

Multifunkciós kenőanyag spray

Multifunkciós spray autós, háztartási, barkács és kerti felhasználásra. 7 kedvező tulajdonsaggal: 1. Kiszorítja a nedvességet, elindítja a nedves motorokat. 2. Védi a villamos részeket, megszünteti a kúszóáramokat és rövidzárlatokat. 3. Fellazítja a berohadt csavarokat. 4. Gondoskodik a mozgó alkatrészek könnyű járásáról. 5. Véd a korróziótól és oxidációtól. 6. Ápolja a gumi alkatrészeket, megakadályozza a ráfagyást. 7. Megszünteti a nyikorgó zajokat, semleges a műanyagokkal, festékekkel, fémekkel és fával szemben. Univerzálisan alkalmazható a háztartásban, üzemekben és műhelyekben. Csuklópántokhoz, görgőkhöz, zárakhoz, csavarokhoz, kapcsolókhoz, fogantyúkhoz, bowdenkábelekhez, autóantennákhoz stb. Ápolja és védi a teljes elektromos berendezést.

LM 40 multifunkciós kenőanyag spray

Autó, ház és kert körüli, hobby és ipari célra sokoldalúan felhasználható kenő-, rozsdaoldó-, védő- és ápolószer. Tartósan könnyenjáróvá teszi az olyan mozgó alkatrészket mint a csuklópánt, zár, lakat, kilincs, bowdenhuzalok. Fellazítja a makacsul berozsdásodott csavarokat. Védi az összes gépjármű villamossági alkatrészt. Ápolja a gumifelületeket, nincs többé ráfagyás. A nyikorgást és a megszorulást megakadályozza. Védelmet nyújt a korrózió és az oxidáció ellen. Távol tartja a nedvességet és elősegíti a bepárásodott motor beindítását. Alkalmas kerékpárláncok ápolására és kenésére.

SZERVIZES TERMÉKEK

Tömítés eltávolító spray

A tömítéseltávolító spray egy tipikus sajátosságok alapján válogatott
oldószer-kombináció, mely gyors, alapos tisztítást tesz lehetővé.

Tapadó kenő spray

A tapadó kenő spray nagy molekulájú polimerizált szintetikus kenőanyag egy kitűnő minőségű, termo stabil, különösen jól tapadó és kicsapódás álló kenőanyag készítmény. Az oldószer elpárolgását követően egy rendkívül tapadó képes, lágy kenőfilm marad vissza.

Fagyasztó spray

Univerzálisan alkalmazható termék, mely javítási és hibakeresési célokra szolgál. Segítségével egyes szerkezeti elemek a legszorosabb illesztésekbe is könnyedén bevezethetők. Alkalmas továbbá az elektromos csatlakozások hibáinak felderítésére a magas hőmérsékletnek kitett helyeken, egyszerűen és gyorsan ellenőrizhető a hőérzékelők funkciója.

Ékszíj csúszásgátló spray

Kiküszöböli az ékszíjcsúszást és a nyikorgást, sivítást. Az ékszíjat hajlékonnyá teszi és meghosszabbítja az élettartamát. Védi a szíjat és a tárcsát a kopástól. A húzóerő hatásfokát növeli. Ápolja és védi az ékszíjat.

Repedés kereső spray

Szivárgásellenőrző folyadék gázoknál és sűrített levegőnél a tőmítetlen helyek megkeresésére.A szivárgáskereső sprayvel tartályok, csővezetékek, tömlők, csavarkötések, hegesztési varratok, karimás csőkötések és szerelvények tömítetlen helyeit lehet megtalálni. A felszórt folyadék buborékképződés révén mutatja a tömítetlen helyeket. Vízben oldódó és biológiailag lebomló ellenőrző folyadék,- környezetbarát hajtógázzal töltve. Jó habzóképessége takarékos és megbízható felhasználást tesz lehetővé.

Légmennyiségmérő tisztító spray

Légmennyiségmérő szenzorok gyors, kíméletes és hatékony tisztítására szolgál. Egyaránt alkalmazható benzin és dízel üzemű járművekhez.

Motorrepedés kereső spray

Egy speciális keverék az Otto-motorok szívóterében fellépő tömítetlenségek gyors és egyszerű lokalizálására. A szívótérben keletkezett repedésekre a motor fordulatszámának csökkenéséből és a kipufogógáz HC és CO koncentrációjának változásából következtethetünk. A szívótér alkatrészeit – kizárólag üresjárat-fordulatszámnál – szisztematikusan fújjuk be, a repedéseknél a motor a hatóanyagot beszívja és az üzemanyag-levegő keverékkel együtt elégeti.

Szilikon spray

Ásványi olajtól és zsírtól mentes, szilikon bázisú leválasztó, síkosító és ápoló szer, klórmentes oldószerben. A felületen áttetsző, tartós védőfilmet képezve biztosítja a védelmet, kenést és szigetelést.

Start Fix hidegindító spray

Elősegíti a biztos indítást hidegben, nyirkos időben, bepárásodott gyújtógyertyákkal és gyenge akkumulátorral is. A hajtóanyagot gyúlékonnyá teszi, kiválóan alkalmas az összes 4- vagy 2-ütemű, benzin- vagy dízelüzemű motorhoz.

Szerelő spray fehér

Hatékony kenőanyag minden mozgó alkatrészhez. Rendkívüli tapadóképességű, hosszantartó kenést biztosít. Vízálló és nyomásálló. Minden mozgó alkatrész kenésére kiválóan alkalmas, úgy mint pl. tengelyek, zsanérok, csuklók, csapszegek, bowdenhuzalok, csúsztatósínek, láncok, rugók, záralkatrészek. Megbízható korrózióvédelmet nyújt és gátolja az elöregedést.

Kipufogó szerelő paszta

A kipufogók illesztett csőkapcsolatainak és karimás csatlakozásainak egyszerű, gyors szereléséhez készült. Azbesztmentes, nem környezetkárosító, tartósan hőálló és roncsolásmentes szétszerelést tesz lehetővé.

Féknyikorgás elleni paszta

Egy speciálisan kifejlesztett termék szintetikus hatóanyagokból, mely a fékdugattyúk ill. a fékbetétek és felfekvési felületek közötti nyikorgást küszöböli ki.

Hegesztő spray

Univerzális tisztító koncentrátumMegakadályozza a hegesztési gyöngyök feltapadását a munkadarabra és a hegesztőpisztolyra, anélkül, hogy kedvezőtlen hatással lenne a hegesztési varratra. A CO₂-hegesztő spray összetétele megfelel a legújabb műszaki színvonalnak. Meghosszabbítja a hegesztőfúvókák és a pisztoly belső alkatrészeinek élettartamát. Szilikon- és FCKW (fluor-szénhidrogén) mentes. Minden vedőgázos
acél-, alumínium- és nemesacél-hegesztési munkához.

Olajfolt eltávolító spray

Speciálisan arra szolgál, hogy a környezetszennyező olajfoltokat gyorsan és hatékonyan lehessen eltávolítani a nedvszívó és nem nedvszívó felületekről, mint beton, klinker stb.

Fék- gyorstisztító zsírtalanító spray

Villámgyorsan tisztít és zsírtalanít féktárcsákat, kuplungtárcsákat, sebességváltó alkatrészeket. Maradéktalanul eltávolítja az olajat, zsírt és a szennyeződéseket. A kezelt alkatrész tökéletesen tiszta és zsírtalan lesz. Ezáltal lehetővé teszi a gyors szerelést és a kifogástalan javítást.

Olajfolt eltávolító spray

Koncentrált, vízzel hígítható zsírtalanító és ipari tisztítószer. A termék foszfát-, szilikát- és oldószermentes. Kiválóan alkalmas falak és padlók tisztítására, valamint nagynyomású és szórókészülékekhez. A válogatott, hatékony, felületaktív, biológiailag lebomló alapanyagokból készült termékkel kitűnően helyettesíthető a sokfajta, környezetkárosító zsírtalanító szer.

FÉKFOLYADÉKOK

SL6 DOT 4 fékfolyadék

Glikol-éteren és annak bórsav-észterein alapuló szintetikus fékfolyadék. Magas forrás- és nedves forráspontú, ezáltal hosszabb használati időtartamnál, bizonyos nedvességmegkötést követően is még biztonságos fékezést szavatol.

Kiválóan alkalmas olyan hidraulikus fék- és kuplungrendszerrel ellátott gépjárművekbe, amelyekhez szintetikus fékfolyadékot írnak elő. Optimálisan alkalmas ESP/DSC, ABS és/vagy ASR biztonsági rendszerrel felszerelt járművekbe.

Brake Fluid DOT 4

Glikol-éter, alkilén-poliglikol és glikol-éter-észter alapú szintetikus fékfolyadék.
A fék fémalkatrészeinek korrózióját gátló és a magas hőmérsékleten fellépő oxidációt csökkentő inhibitorokat tartalmaz. Ez a fékfolyadék magas száraz és nedves forráspontú, ezáltal hosszabb használati időtartamnál, bizonyos nedvességmegkötést követően is még biztonságos fékezést szavatol. Speciális nedvességöblítő anyagok segítik a gőzbuborék-képződés elleni védelmet.

Kiválóan alkalmas minden olyan tárcsa- és dobfékes fékrendszerrel, valamint kuplungrendszerrel ellátott gépjárműbe, amelyhez ilyen specifikációjú szintetikus fékfolyadékot írnak elő. Ez a fékfolyadék ABS-es fékrendszerekhez is kiválóan alkalmas.

Brake Fluid DOT 5.1

Glikol-éter, alkilén-poliglikol és poli-glikol-észter alapú szintetikus fékfolyadék. A fék fémalkatrészeinek korrózióját gátló és a magas hőmérsékleten fellépő oxidációt csökkentő inhibitorokat tartalmaz. Kitűnő száraz és nedves forráspontú, ezáltal hosszabb használati időtartamnál, bizonyos nedvességmegkötést követően is még biztonságos fékezést szavatol. Speciális nedvességöblítő anyagok segítik a gőzbuborék-képződés elleni védelmet.

Kiválóan alkalmas minden olyan tárcsa- és dobfékes fékrendszerrel,
valamint kuplungrendszerrel ellátott gépjárműbe, amelyhez szintetikus fékfolyadékot írnak elő. Ez a fékfolyadék ABS-es fékrendszerekhez is kiválóan alkalmas.

KÉZTISZTÍTÁS

Folyékony kéztisztító

Különösen kímélő és bőrsemleges tisztítószer, mely bőrvédő anyagokat és kizárólag környezetsemleges súrolóanyagokat tartalmaz. Oldószermentes, pH-érték tekintetében enyhén savanykás beállítású. Összetétele biztosítja a bőr védőrétegének fenntartását. Ezt számos dermatológiai teszt bizonyítja. A termék újratermelődő alapanyagokra épül. Hatékonyan oldja az erős szennyeződéseket, mint olajok, zsírok, kátrány, bitumen, nyomdafestékek és hasonlókat a bőr különösebb károsítása nélkül.

Profi kézápoló krém

A legújabb kozmetikai kutatásokon alapuló, méhviaszt tartalmazó termék a foglalkozási ártalmakból eredő bőrbetegségek megelőzésére. Óvja és ápolja a túlzott igénybevételnek kitett bőrt és visszapótolja annak elvesztett zsírtartalmát. Ezáltal meggátolja, hogy a bőr érdessé, repedezetté váljon. Jótékony hatását számos dermatológiai teszt bizonyítja.

Láthatatlan kesztyű

Védi a kezet a makacs szennyeződésektől. A láthatatlan kesztyű véd az olajtól és zsíroktól, koromtól és fényezőlakktól, ragasztóanyagoktól, fékbetétportól, alapozótól stb. Elasztintartalmával ápolja a kezet. Szilikonmentes, a bőrlélegzést nem gátolja. Bőrbarát 5.5 pHértékű, bőrgyógyászatilag tesztelt.

Kéztisztító paszta

A Liqui Moly kéztisztítópaszta egy különösen krémes és bőrsemleges, faliszt bázisú tisztítószer. Oldószermentes és pH-értékét tekintve enyhén savanyú. Ez az összeállítás garantálja a bőr védőrétegének megóvását, amit számtalan dermatológiai teszt is alátámaszt. A termék lényegében újratermelődő nyersanyagokra épül. A bőr károsítása nélkül kiválóan tisztítja az erős szennyeződéseket, mint olaj, zsír, kátrány, bitumen, nyomdafesték stb. A környezetsemleges súrolószerek nem terhelik a környezetet, mint az más természetes súrolószereknél megszokott.

ELEKTRONIKA

Kontakt spray

Teljes mértékben szintetikus, műanyag-kompatibilis kontaktspray,
járművillamossághoz és elektronikához történő használatra. Az
Electronic spray ásványi, állati és növényi eredetű olajoktól és szilikonoktól
mentes.

ALVÁZVÉDELEM

Cink spray

99 %-os cinktartalmú elsőosztályú alapozó a fényező munkálatok előtt. Véd minden vas- és acélfelületet – különösen a hegesztési varratokat – a korróziótól. Rendkívüli ellenállóképességű és rugalmas, aktívan védi a fémrészeket az elektrokémiai folyamatok révén. Kiváló korrózióvédelmet nyújt, hőálló + 400 °C-ig.

JET CLEAN TRONIC

Üzemanyag- és szívórendszer tisztítás JetCean Tronic II-vel, valamint a Liqui Moly Pro-Line termékcsalád tagjaival.

GEAR TRONIC

Az automataváltó átöblítésére, tisztítására, leeresztésére és újratöltésére szolgáló eszköz, mellyel időt és energiát spórolhat.

KLÍMARENDSZER TISZTÍTÁS

a Liqui Moly szerviz segédanyagok kimagasló minőséget garantálnak.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877