ZSiROK
A LIQUI MOLY PALETTÁJÁBÓL

Akkumulátorsaru-zsír

Műanyagokkal összeférhető, kálciumszappan bázisú speciális zsír. Védi az akkumulátorsarukat és az elektromos érintkezőket a korróziótól és oxidációtól. A biztonságos indítás, fényes világítás és hosszú akkumulátor-élettartam érdekében. Megakadályozza a savkárokat. Műanyagokkal jól összeférhető. Megakadályozza a kúszóáramot és csökkenti az érintkezési ellenállást. DIN 51502 szerinti jelölése K2G-30. Felhasználás hőmérséklettartománya: -30°C –+100 °C.

Kimondottan akkumulátorsarukra és csatlakozókra, valamint dugaszolható járműelektronikai csatlakozókra.

Akkumulátorsaru-zsírspray

Műanyagokkal összeférhető, kálciumszappan bázisú speciális zsír. Védi az akkumulátorsarukat és az elektromos érintkezőket a korróziótól és oxidációtól. A biztonságos indítás, fényes világítás és hosszú akkumulátor-élettartam érdekében. Megakadályozza a savkárokat. Műanyagokkal jól összeférhető. Megakadályozza a kúszóáramok kialakulását és csökkenti az érintkezési ellenállást. DIN 51502 szerinti jelölése M2C-30. Felhasználás hőmérséklet-tartománya: -30 °C – +60 °C.

Kimondottan akkumulátorsarukra és csatlakozókra, valamint dugaszolható járműelektronikai csatlakozókra.

Folyékony zsír ZS KOOK-40

Gondosan kiválasztott nyersanyagokból és adalékokból készített lítiumszappanos
zsír. Optimális kenőképességével, vízállóságával, tapadásával és jó nyomástűrésével tűnik ki. DIN 51502 szerinti jelölése K00 K-40.

Különösen alkalmas tehergépkocsik központi kenőberendezéseihez. A folyékony
zsíroknál szokásos módon a hajtómű- és a csapágygyártó üzemeltetési előírásait kell követni.

Többcélú zsír

Lítiumszappanos zsír sikló- és gördülőcsapágyak kenésére normál terhelés,
valamint normál és magas hőmérséklet esetén. Széles alkalmazási hőmérséklet tartomány és jó vízállóság. Alkalmas univerzális zsírként járműtechnikai területre és általános gépkenésre. Gondosan kiválasztott nyersanyagok és adalékok biztosítják a jó tartós kenést. DIN 51502 szerinti jelölése K2K-20. Felhasználás hőmérséklet-tartománya: -25 °C – +120 °C. Rövid ideig max. +130 °C.

Alkalmas univerzális kenőzsírként járműtechnikai területen, építőgépeknél, mezőgépeknél és ipari környezetben. A gyártói előírásokat be kell tartani!

Schmierfix

A Schmierfix egy széles felhasználási területtel rendelkező, speciális, rendkívül jól tapadó, vízálló paszta. Kiváló védelmet nyújt a kopás, korrózió és oxidáció ellen, megakadályozza a nyikorgást és csikorgást. Rendkívül jól tapad, csökkenti a súrlódást, hő- és tengervízálló. DIN 51502 szerinti jelölése K1 G-30. Felhasználás hőmérséklet-tartománya: -30 °C – +100 °C.

Univerzálisan alkalmazható a műhely, az ipar, a háztartás, hobby, kert stb. területeken. Csapágyak, csuklópántok, csúszóvezetékek, üléssínek, tolótetők, ajtózárak biztonságos kenésére.

Átlátszó szilikonzsír

Széles alkalmazási területű kenőanyag. Optimálisan alkalmas alacsony és magas hőmérsékletre. Kitűnő leválasztási és csúszási képesség, pl. fém/ műanyag párosításoknál. Jó oxidációállóság, csekély párolgási hajlam. Hideg- és melegvízálló, öregedés- és hőálló, szennytömítő és központi kenőberendezésben továbbítható. Enyhén savas, ill. enyhén bázikus területen alkalmazható. Alkalmas gördülő- és siklócsapágyak kenésére is, kis csapágynyomással. DIN 51502 szerinti jelölése K SI 2 S-40. Felhasználás hőmérséklet-tartománya: -40 °C – +200 °C.

Tolótetők, üléssínek, ajtózsanérok, rudazatok stb. kenésére.

LM 47 hosszú idejű zsír + MoS2

Kiváló minőségű speciális zsír. A MoS₂-tartalom a válogatott alapzsírnak olyan kiváló kenőképességet és nagy teljesítményjellemzőket kölcsönöz, amilyennek a hagyományos zsírok nem rendelkeznek. Üzem közben a csúszási helyeken feltapadó, leheletvékony molibdén-diszulfid hártya képződik, ami a zsírellátás teljes kimaradása után is még hosszabb időn át hatékonyan ken. Rendkívül hosszú kenőképesség, központi kenőberendezéssel továbbítható. DIN 51502 szerinti jelölése KPF2K-30. Felhasználás hőmérséklet-tartománya: -30 °C – + 120 °C.

Járművek, szerszám-, építő-, mező- és nyomdagépek szereléséhez, karbantartásához és javításához. Nagy terhelésű csapágyakhoz és csuklókhoz, bordástengelyekhez, menetekhez és vezetékekhez. Homokinetikus hajtótengely-csuklókhoz.

LM 50 Litho HT

Nyírásálló, vízálló, oxidáció- és korrózióálló nagy teljesítményű lítium-komplex
szappanos zsír. Univerzálisan alkalmazható. Nagyon jó kopásvédelmet és jó nyomástűrést kínál. DIN 51502 szerinti jelölése KP2N-30. Felhasználás hőmérséklet-tartománya: – 30 °C – +140 °C.

Nagy mechanikai terhelésű siklóés gördülőcsapágyak kenésére, mint a kerékcsapágyak vagy a zsírkenésű ipari hajtóművek.

Tengelyzsír tehergépkocsihoz KP2N-30

Nagy teljesítőképességű lítium-komplex zsír, amit kimondottan haszonjárművek, buszok és építőgépek tengelycsapágyainak magas követelményeihez fejlesztettek ki, mind normál, mind pedig magas hőmérséklettartományhoz. A kék szín utal optikailag ennek a high-tech kenőanyagnak a különleges teljesítményére.

Gördülőcsapágyak, kerékagyak, kerékcsapágyak tartós kenésére különösen
haszonjárművek tengelyein, valamint BPW gépegységeken. A LIQUI MOLY ezt a zsírt a BPW zsír alternatívájaként ajánlja.

Kenőzsír tehergépkocsikhoz KP2K-30

Gördülő- és siklócsapágyakhoz Nehezített körülmények, nagy nyomásterhelés, poros és nedves környezet esetén. Nagy hatékonyságú, korrózió és oxidáció elleni adalékokat, valamint EP-adalékokat tartalmaz, amelyek szavatolják az optimális kenési teljesítményt még szélsőséges körülmények és nagy nyomás mellett is. A zsír nagy arányban képes vizet felvenni, anélkül, hogy elveszíteni teljesítményét. Felhasználás hőmérséklet-tartománya: -30 °C – +120 °C. Rövid ideig max. +130°C. A gyártó előírásait be kell tartani! DIN 51502 szerinti jelölése: KP2K-30.

Kimondottan haszonjárművekhez, építőgépekhez, valamint a mezőgazdaságban és az erdészetben használt gépekhez és berendezésekhez fejlesztve.

Hosszú idejű zsír tehergépkocsikhoz KP2K-30

Gördülő- és siklócsapágyakhoz Nehezített körülmények, nagy nyomásterhelés,
poros és nedves környezet esetén. Nagy hatékonyságú, korrózió és oxidáció elleni adalékokat, valamint EP-adalékokat tartalmaz, amelyek szavatolják az optimális kenési teljesítményt még szélsőséges körülmények és nagy nyomás mellett is. A rendkívül jól tapadó kenőhártyának köszönhetően lehetővé teszi az utánkenési határidők kitolását. Felhasználás hőmérséklet-tartománya: -30 °C – +130 °C. A gyártó előírásait be kell tartani! DIN 51502 szerinti jelölése: KP2K-30.

Kimondottan haszonjárművekhez, építőgépekhez, valamint a mezőgazdaságban és az erdészetben használt gépekhez és berendezésekhez fejlesztve.

Gördülőcsapágy-zsír KP2K-30

Kiváló minőségű lítium-szappanos zsír gördülő- és siklócsapágyak kenésére
magasabb hőmérsékleten és szélsőséges nyomásterhelés esetén. A korrózió- és oxidációgátló adalékok mellett EP-adalékokat is tartalmaz, ami optimális kenési tulajdonságokat kölcsönöz neki, és még magas víztartalomnál is megőrzi teljes hatékonyságát. DIN 51502 szerinti jelölése: KP2K- 30 Felhasználás hőmérséklet-tartománya: -30 °C – +120 °C. Rövid ideig max. +130 °C.

Gördülőcsapágyak, kerékagyak, kerékcsapágyak tartós kenésére különösen haszonjárművek tengelyein, valamint BPW gépegységeken. A LIQUI MOLY ezt a zsírt a BPW zsír alternatívájaként ajánlja.

Fehér univerzális zsír

Nagy terhelésnek kitett sikló-, gördülő- és gömbszemcsapágyakhoz. A benne
lévő szilárd kenőanyagok nagy nyomástűrést biztosítanak szennyezettségmentes
zsírkenési helyek, valamint tartós kenés mellett. Higiéniai szempontból problémamentes az élelmiszerekről és létszükségleti cikkekről szóló német törvény § 31, 1. szakasza szerint. DIN 51502 szerinti zsírjelölése: KF2K-30

Nagy terhelésnek kitett sikló-, gördülő- és gömbszemcsapágyak, élelmiszeripari, italgyártó, papír-, textil- és ruhaipari gépek orsóinak és vezetékeinek, valamint háztartási gépek kenésére.

LM 900 speciális zsír

Ez a speciális zsír ellenáll a hideg és meleg víznek és rendkívül széles hőmérséklet-tartományban alkalmazható. A válogatott adalékok nagy mértékben javítják az öregedésállóságot, a kopás- és korrózióvédelmet. Emellett a legnagyobb terhelésnél a kémiailag aktív EP-adalékok is hatnak. Ellenáll továbbá hígított, vizes savaknak és lúgoknak. A szilárd kenőanyag nagyon jó vészfutási tulajdonságokról gondoskodik.

Kimondottan háromlábú állványok nagy mechanikai igénybevételnek csuklóinak, valamint siklóés gördülőcsapágyak, kinyomócsapágyak, tengelykapcsolók és ipari hajtóművek kenésére.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877