BIO – KERTI TERMÉKEK
A LIQUI MOLY PALETTÁJÁBÓL

2 ütemű olaj motoros fűrészhez

Kiváló minőségű és teljesítőképes motorolaj, kimondottan léghűtéses 2 ütemű motorok kenésére fejlesztve. Túlszárnyalja a motoros fűrészek vezető gyártóinak kemény követelményeit is. API-TC-vel. Optimális kenés és kopásvédelem A legkeményebb körülmények közt is. Hatásos korrózióvédelemmel.

Gondoskodik a motor tisztaságáról. Katalizátorral tesztelve. Katalizátoros és anélküli, nagy teljesítményű motoros fűrészekhez. Nagyon jól keverhető az üzemanyagokkal. A gyártó által megadott keverési arányt tartsa be.

Bio fűrészláncolaj

Környezetbarát, növényi alapú, biológiailag lebomló láncolaj (Test OECD 301 B) kiváló tapadó- és kenőképességgel. Véd a kopástól és a korróziótól. A kedvező viszkozitás-hőmérséklet görbe egész évben biztosítja a használhatóságot, magas és alacsony kültéri hőmérséklet mellett is. A fűrészláncolajat a KWF (Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik – német erdőgazdálkodási és erdészeti felügyelőség) ellenőrizte.

Minden nagy teljesítményű motoros fűrész lánckenésére. Szélsőséges alkalmazási körülményekhez, mint pl. a keményfa fűrészelése.

Fűnyíró motorolaj, SAE 30

A motor optimális tisztaságáért és kitűnő kopásvédelméért. A nagymértékű adalékolás első osztályú kenést szavatol és gondoskodik a motor hosszú élettartamáról. Kedvezőtlen üzemeltetési feltételek és téli leállítás esetén is véd a korróziótól. Katalizátorral tesztelve.

Kimondottan 4 ütemű fűnyírómotorokhoz és egyéb olyan motorokhoz, amelyeknél az adott specifikációjú, SAE 30 viszkozitási osztályú egyfokozatú olajat írnak elő.

Benzinstabilizátor

Konzerválja az üzemanyagot és megóvja az öregedéstől és az oxidációtól. A teljes üzemanyagrendszerben megakadályozza a korróziót. Biztosítja az oldtimerek, kabriók, motorkerékpárok, robogók, kvadok, fűnyírók, láncfűrészek és egyéb benzinüzemű 2 ütemű és 4 ütemű motorok hosszabb időre történő problémamentes leállítását. Fokozza az üzembiztosságot. Hosszan tartó hatású.

Minden benzinmotorhoz alkalmas – különösen megelőző jellegű használatra. Turbófeltöltővel és katalizátorral tesztelve. Adja az üzemanyaghoz, és minden tankoláskor töltsön utána. Az adagolótartály egy töltete (25 ml) 5 l üzemanyaghoz elegendő. Tartós használatra is alkalmas a ritkán használt motorokban.

HLP 46 hidraulikaolaj

A DIN 51524 szabvány 2. része szerinti HLP típusú ásványi hidraulikaolaj. A kopás- és korrózióvédelmet, az öregedésállóságot, valamint az EPjellemzőket javító válogatott hatóanyagokat tartalmaz. Optimálisan alkalmas olyan rendszerekbe, amelyekben nagy termikus igénybevétel léphet fel.

Gépekhez, szivattyúkhoz és berendezésekhez. Tartsa be a gép-, ill. berendezésgyártók üzemeltetési előírásait. ISO VG 46 viszkozitás

HLP 22 hidraulikaolaj

A DIN 51524 szabvány 2. része szerinti HLP típusú ásványi hidraulikaolaj. A kopás- és korrózióvédelmet, az öregedésállóságot, valamint az EPjellemzőket javító válogatott hatóanyagokat tartalmaz. Optimálisan alkalmas olyan rendszerekbe, amelyekben nagy termikus igénybevétel léphet fel.

Gépekhez, szivattyúkhoz és berendezésekhez. Tartsa be a gép-, ill. berendezésgyártók üzemeltetési előírásait. ISO VG 22 viszkozitás

LM 40 multifunkciós spray

Ken, tisztít, old, véd és ápol. Tartósan gondoskodik a mozgó részegységek könnyű járásáról. Rendkívüli kúszóképességének köszönhetően az LM 40 a legeldugottabb kenési helyeket is eléri. Rövid idő alatt megoldja a makacsul összerozsdált és összeégett csavarokat. Alákúszik és eltávolítja a szennyeződéseket és a makacs olaj- és zsírmaradványokat. Véd a rozsdától és a korróziótól és ápolja a króm részeket.

Sokoldalú segítség a ház körül, barkácscélokra, a műhelyben, járművekhez és az iparban. Csuklópántokhoz, görgőkhöz, zárakhoz, csavarokhoz, kapcsolókhoz, fogantyúkhoz, bowdenkábelekhez, autóantennákhoz stb.

Start Fix

Biztos indítási segítség hideg, nedvesség, vizes gyújtógyertya és gyenge akkumulátor esetén. Különösen gyúlékony hatóanyagok kombinációja, kiválóan alkalmas minden benzin- és dízelmotorhoz. Megkönnyíti a belsőégésű motorok indítását és rendkívüli hidegben is hat. Kíméli az akkumulátort és gazdaságosan használható.

Minden 2 és 4 ütemű benzin- és dízelmotorhoz (szgk, tgk, busz, motorkerékpár, csónak, építőgép, traktor, fűnyíró, motoros fűrész stb.)

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877