liqui moly diesel
üzemanyag adalékanyagok

LIQUI MOLY SPEED TEC DIESEL

Teljesítményfokozó hamumentes üzemanyagadalék. A korszerű dízeladalék az égés javítását és a motor lágyabb üzemelését szolgálja. Megtisztítja a befecskendező rendszert és égésteret. Csökkenti a károsanyag kibocsátást. Alkalmazható részecskeszűrős és biodízel esetében is. 70 liter gázolajhoz elegendő.

HATÁS:
ÉREZHETŐ ÉGÉSJAVULÁS.
– Gyorsabb égés.
– Nagyobb teljesítményhozam.
– Csökkenti az el nem égetett üzemanyag mennyiségét.

LIQUI MOLY SZUPER DÍZEL ADALÉK

Növeli az üzemanyag gyúlékonyságát (cetánszámát), csökkenti a menetzajt és optimálja a teljesítményszintet. Kénszegény dízelolajokhoz ajánlott. Oldja és meggátolja a lerakódásokat az üzemanyag-rendszerben. Rendszeres használata biztosítja az előírásoknak megfelelő füstgázkibocsátást. 2000 km-ként tankoláskor adagoljuk az üzemanyaghoz.

HATÁS:
ÉGÉSTÉR TISZTÍTÁS, CSENDES ÜZEMELÉS.
– Optimális motorteljesítmény.
– Kevesebb motorzörej.
– Csendes üzemelés.
– Könnyű indítás.
– Optimális üzemanyagfogyasztás és energiatakarékos égés.

LIQUI MOLY BIODÍZEL ADALÉK

Oldja és meggátolja a lerakódásokat, megóvja a teljes üzemanyag-rendszert a korróziótól. Védelmet nyújt a biodízel elöregedése ellen. Dízel-oxidációs katalizátorokhoz leginkább alkalmas. Tartós hatás: 2000 km-ként tankoláskor adagoljuk az üzemanyaghoz.

HATÁS:
CETÁNSZÁM JAVÍTÁS, CSENDES ÜZEMELÉS.
– Optimális motorteljesítmény.
– Korrózióvédelem.
– A biodízel elöregedése elleni védelem.

LIQUI MOLY DÍZEL RENDSZERÖBLÍTŐ

A gázolaj kéntartalmának csökkentésével csökken az üzemanyag kenőképessége. A befecskendező rendszerben is keletkezhetnek lerakódások, melyek jelentősen csökkentik a kényes alkatrészek élettartamát. A Dízel rendszerápoló megóvja a Common Rail Diesel és közöscsöves befecskendezésű gépjárműveket a lerakódásoktól, kopástól és korróziótól.

HATÁS:
COMMON RAIL ÉS KÖZÖSCSÖVES BEFECSKENDEZÉSŰ
TECHNOLÓGIÁK VÉDELME ÉS TISZTÍTÁSA.
– Védelmet nyújt a korrózió és kopás ellen.
– Kiküszöböli a lerakódásokat.
– Optimálja az üzemanyagfogyasztást.
– Megőrzi a motorteljesítményt.

LIQUI MOLY DÍZEL KOROMSTOP

Elősegíti a koromleégetést. Ezenkívül meggátolja a fúvókatűk besülését és véd a korrózió ellen. Rendszeres használata biztosítja az előírásoknak megfelelő füstgázkibocsátást. Minden egyes tankolás előtt alkalmazzuk. 50 liter dízelolajhoz elegendő. A koncentrátum 200 l gázolajhoz elegendő.

HATÁS:
KEVESEBB DÍZELKOROM.
– Csökkenti a koromkibocsátást.
– Kisebb illatkibocsátás.
– Tisztán tartja a motort és fúvókákat.
– Kisebb környezetterhelés.

LIQUI MOLY DÍZEL KENŐANYAG ADALÉK

A közösnyomócsöves (Common Rail) rendszer nagynyomású szivattyúját és az elosztó rendszerű befecskendező szivattyúkat a gázolaj keni. A kénszegény dízel bevezetése óta gyakran fordulnak elő kenési problémák, melyek üzemzavaro kat okozhatnak. Minden egyes tankolásnál alkalmazzuk. A 150 ml-es kiszerelés 80 liter gázolajhoz elegendő.

HATÁS:
VÉDELMET NYÚJT A TOTÁLIS KÁROSODÁS ELLEN.
– Megóvja az elosztó-befecskendező szivattyúkat a kopástól, ezáltal a teljes károsodástól.
– Csökkenti a csúszó- és rezgősúrlódást.

LIQUI MOLY DÍZEL RÉSZECSKESZŰRŐ-VÉDŐ

Csökkenti a koromképződést. Ez meghosszabbítja a dízel részecskeszűrő (DPF) élettartamát. Rendszeres használata esetén a részecskeszűrő tiszta marad, és elkerülhetők a drága javítási- és állásidők. Minden 2000 km után, tankoláskor adja hozzá. 50 – 70 liter gázolajhoz elegendő. Nem alkalmas részecskeszűrővel (DPF) és szűrőregenerálásra szolgáló, elektronikusan vezérelt adaléktartály-rendszerrel is felszerelt – pl. Citroën és Peugeot –dízel járművekhez. Tudnivaló: Kerülje a túladagolást, valamint a dízel koromgátlóval közös használatát!

HATÁS:
ÓVJA A DÍZEL RÉSZECSKESZŰRŐT.
– Segíti a DPF rendszerek regenerálását.
– Városi és rövid távon használt járművekhez különösen alkalmas.

LIQUI MOLY DÍZEL DERMEDÉS GÁTLÓ

A téli dízel üzemanyagok az EN 590 szabvány szerint csak – 20 °C-ig üzembiztosak. Megakadályozza Gátolja a dízel üzem-
anyagok, valamint a fűtőolaj dermedését. 150 ml 40 – 75 l gázolajhoz elegendő. Hozzáadása csak a dermedés előtt (0 °C körül) hatásos. Tudnivaló: Fagyra érzékeny, ezért 0 °C felett tárolja!

HATÁS:
GÁTOLJA A KOCSONYÁSODÁST.
– A dízelt – 31 °C-ig télállóvá teszi.
– Növeli az üzemanyag folyékonyságát.

LIQUI MOLY ANTIBAKTERIÁLIS DÍZELADALÉK

Valamennyi dízelüzemű gépkocsihoz alkalmazható. Ha a tankolásnál víz kerül az üzemanyagba, akkor a rendszerben
baktériumok, élesztő- és penészgombák telepedhetnek meg, melyek eltömik a vezetékeket és az üzemanyagszűrőt. Az antibakteriális dízeladalék gátolja a baktériumfertőzést és megóvja a befecskendező rendszer alkatrészeit a korróziótól. Nagy üzemanyag tartályokba is javasolt. Minden egyes tankolás előtt alkalmazzuk. Adagolás: 1:1000. A kupakja 25 ml-es mérőpohár amely 25 liter gázolajhoz elegendő.

HATÁS:
GÁTOLJA A BAKTÉRIUMFERTŐZÉST.
– Megelőzi a baktériumfertőzést.
– Csírátlanítja a már fertőzött tankrendszert.
– Nagy hatékonyságú, széleskörű alkalmazás.

LIQUI MOLY DÍZEL ÖBLÍTŐ

Eltávolítja a fúvókákról és a dugattyú-/ égéstérből a lerakódásokat. Kiküszöböli a zörejeket a részterhelési tartományokban, ezáltal kiegyensúlyozott lesz az alapjárat, csendesebb az üzemelés. Nagyfokú üzembiztonság, kevesebb meghibásodás. A maximális tisztítóhatás érdekében hígí-
tás nélkül is alkalmazható (lásd a termék technikai adatlapján).

HATÁS:
ELTÁVOLÍTJA A LERAKÓDÁSOKAT.
– Növeli a cetánszámot.
– Véd a korrózió ellen.
– Kiegyensúlyozott alapjárat.
– Lágyabb üzemelés.

LIQUI MOLY SPEED DÍZELADALÉK

A SPEED dízeladalék egy tisztító, diszpergáló és anyagkímélő tulajdonságokkal rendelkező hatóanyag-kombináció a mai korszerű motorokra, üzemanyagokra és üzemi feltételekre szabva. Adagolás: 1: 400. A kupakja 25 ml-es mérőpohár amely 10 liter gázolajhoz elegendő. Minden egyes tankolásnál adagoljunk Speed dízeladalékot.

HATÁS:
– Véd a korrózió ellen.
– Tisztítja az üzemanyagrendszert.
– Tartós alkalmazás esetén gátolja új lerakódások képződését.

PROBLÉMAMEGOLDÁS MŰHELYEK RÉSZÉRE

PROBLÉMA

– Erőteljes lerakódások a befecskendező fúvókákon

– Szabálytalan motorüzem

– Füstgázkibocsátás a megengedett határérték fölött

AJÁNLOTT TERMÉK

PRO-LINE DÍZEL-RENDSZER TISZTÍTÓ ADALÉK

Leírás: A nagykoncentrációjú tisztítóadalék eltávolítja a makacs lerakódásokat az üzemanyagrendszerben, így biztosítva a fúvókák további kifogástalan működését.

PROBLÉMA

– A motor nehezen indítható

– Megnő az üzemanyagfogyasztás

AJÁNLOTT TERMÉK

Pro-Line Super Dízel adalék

Leírás: A tisztítóadalék eltávolítja a lerakódásokat az üzemanyagrendszerben és növeli az üzemanyag cetánszámát. A rendszer hosszútávú tisztántartására ajánlott 2000 km-ként megismételni a Super Dízel adalék hozzáadását az égés optimálása érdekében.

PROBLÉMA

– Szabálytalan motorüzem

– A részecskeszűrő gyakran eltömődik

AJÁNLOTT TERMÉK

Pro-Line Dízel részecskeszűrő védő adalék

Leírás: Az adalék csökkenti az égés során keletkező koromszemcsék elégési hőfokát és ezzel meggátolja a részecskeszűrő eltömődését. A részecskeszűrő ismételt eltömődésének elkerülése érdekében 2000 km-ként a tankolást megelőzően javasolt Liqui Moly Pro-Line Dízel részecskeszűrő védő adalék hozzáadása.

PROBLÉMA

– AGR-szelep hibajelzés

– Eltömődött szívórendszer

AJÁNLOTT TERMÉK

Pro-Line dízel szívó rendszer tisztító spray

Leírás: A Liqui MolyPro-Line dízel szívó rendszer tisztító spray eltávolítja a makacs lerakódásokat a szívórendszerben, így biztosítva a motor további kifogástalan működését.
Alkalmazás: Tisztítás előtt biztosítsuk az érintett alkatrészekhez való hozzáférést. Ezt követően járó motornál és kb. 2500 /min korom fordulatszámnál többszöri rövid permetezéssel hordjuk fel a teljes mennyiséget beömlő szelepekre.

PROBLÉMA

– AGR-szelep hibajelzés

– Eltömődött szívórendszer

AJÁNLOTT TERMÉK

Pro-Line dízel szívó rendszer tisztító spray

Leírás: A Liqui MolyPro-Line dízel szívó rendszer tisztító spray eltávolítja a makacs lerakódásokat a szívórendszerben, így biztosítva a motor további kifogástalan működését.
Alkalmazás: Tisztítás előtt biztosítsuk az érintett alkatrészekhez való hozzáférést. Ezt követően járó motornál és kb. 2500 /min korom fordulatszámnál többszöri rövid permetezéssel hordjuk fel a teljes mennyiséget beömlő szelepekre.

– A részecskeszűrőt eltömte a korom
– Automatikus regenerálódás nem indul megr

– Pro-Line részecskeszűrő tisztító

– Pro-Line részecskeszűrő öblítő 

Leírás: A két csúcsminőségű adalék egymás utáni alkalmazása megtisztítja a részecskeszűrőt a tipikus szennyeződésektől
Alkalmazás: A Liqui Moly Pro-Line részecskeszűrő tisztító szórópisztoly és DPF-lándzsa segítségével a részecskeszűrő előtti nyíláson át (pl. nyomás- vagy hőszenzor) hordjuk fel a felületre. Kb. 15 perc után a leoldott kormot öblítsük ki a Liqui Moly Pro Linerészecskeszűrő öblítő segítségével. A tisztítás követően végezzünk egy regenerálást a gyártó utasításai szerint.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877