HÍREK

A Liqui Moly 2022-ig meghosszabbította szerződését az ATP tenisztornával

A minőség és a folytonosság jellemzi a LIQUI MOLY-t. Ez vonatkozik a kenőanyag márka termékeire és szolgáltatásaira, valamint a szponzorálására – ideértve a MercedesCupot is. A német cég 2022-ig prémium szponzorként támogatja a tenisztornát.

„A MercedesCup ideális lehetőséget kínál a LIQUI MOLY számára, hogy a márkát tökéletesen pozicionálja egy csúcsminőségű sporteseményen. És mivel nem rajongunk az egynapos csodákért, de mindig hosszú távú partnerségre törekszünk minden üzleti területen, ezért logikus lépés számunkra, hogy 2022-ig  folytassuk az együttműködést. ”- magyarázza Peter Baumann.

Az együttműködés 2012-ben kezdődött. Három évvel később a pályát füvesre cserélték. „Ez óriási lendületet adott a bajnokságnak, és azóta is folyamatosan fejlődik” – mondja Peter Baumann az eseményről, amely az ATP világturnéjának állandó része. Idén június 7. és 13. között kerül megrendezésre.

Stuttgartban a márka a pálya elhatároló elemek hátsó és oldalsó oldalán található tábláin jelenik meg, vagyis a kamerák első látószögében – ez kulcsfontosságú tényező a médiában való megfelelő jelenlét szempontjából. Ismét több mint 100 újságíró Németországból és külföldről jelentkezik a tornáról. A MercedesCup-ot világszerte több mint 20 országban sugározzák. A LIQUI MOLY pedig kizárólag az egyetlen kenőanyagmárka, amely részt vesz.

A versenyigazgató, Edwin Weindorfer is várja a megkezdett együttműködés folytatását: „Ez a gazdaságilag nagy sikerű vállalat nagyon fontos partner, nemcsak a MercedesCup, hanem számos más sportág számára is. Ezt szem előtt tartva nagyon büszkék vagyunk arra, hogy együttműködésünk a LIQUI MOLY-val ilyen sokáig tartott.”

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877