HÍREK

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb nemzetközi gépjárműtechnológia rendezvénye. Az AutoTech Future 2022 azonban sokkal több, mint egy egyszerű kiállítás. A járműipar, illetve alkatrészgyártás legfrissebb újdonságain és fejlesztésein felül rengeteg szórakoztató programmal, többek között autókiállítással, szabadtéri motoros és kamionos show-val, fergeteges hangulatú koncerttel is várjuk a látogatókat, mindkét napon 10 és 18 óra között. Április 29-e, péntek szakmai nap, míg 30-án, szombaton bárki számára szabadon látogatható a rendezvény.

A konferenciatérben érdekes előadások várják a szakma legfrissebb trendjei, legaktuálisabb kérdései iránt érdeklődőket 11:00 – 16:00 óra között, napi 5 alkalommal. 

A rendezvényen több mint 100 különböző kiállított autó is várja a látogatókat. A klasszikus családi autókon át a legújabb villanyautókon keresztül a különféle versenyautó és oldtimer különlegességekig mindenki megtalálhatja a számára legizgalmasabb járművet. Ráadásként több nagy hazai kereskedő legizgalmasabb kínálata is megtekinthető lesz a standokon.

Azok sem maradnak látnivalók nélkül, akik inkább a kétkerekűekre voksolnak, hiszen a motoros világ is képviselteti magát. Ha pedig valakit az igazán nagy vasak hoznak lázba, egész biztosan nem lesz hiányérzete, a kamionok a kiállítás több területén is megjelennek.

A szakmai kiállítás fő előnye, hogy számtalan termék nem csupán megtekinthető lesz, hanem ki is próbálható, ami extra segítséget jelent a választásban. Az egyszerű kéziszerszámoktól a professzionális diagnosztikai eszközön át a több tonnás teherbírású emelőkig szinte a teljes garázsipari kínálat felsorakozik majd. Sőt, a kiállítás területén 3 helyszíni kirendeltségen – a Bárdi Autó Értékesítési Pontokon – a Bárdi Autó teljes termékkínálata megvásárolható. A kiállítás ideje alatt különleges és egyedi helyszíni akciók várják a látogatókat.

Az AutoTech Future nem csak szakmai kiállítás, hanem egy igazi családi rendezvény is, hiszen rendkívül sok és színes program gondoskodik kicsik és nagyok szórakoztatásáról. Számtalan showműsor várja a nézőket a nap folyamán a Hungexpo A pavilonjában és a pavilon melletti szabadtéri helyszínen is. Izgalmas perceket ígér az OXXO driftelő versenykamionja, a lélegzetelállító motoros Triál show, és a balesetmegelőzési bemutató, melyet a rendőrség, a mentők és a katasztrófavédelem közösen szervez. Nagy várakozás övezi a félelmetes és egészen elképesztő motoros halálgömb látványát, és a tűzzsonglőrök izgalmas bemutatóját.

Teljes termékkínálatunkat megtalálja webshopunkban az ikonra kattintva:

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877