HÍREK

A LIQUI MOLY az év végén ismét egy vadonatúj Hyundai i30N-t sorsol ki

A kenőanyag-specialistát tizedik egymást követő alkalommal választották meg a nagy német autós magazinok olvasói különböző kategóriákban a legjobb márkává. Ezt a sikert a LIQUI MOLY a rajongóival és ügyfeleivel együtt szeretné megünnepelni. Az idei évben eddig összesen három nyeremény talált gazdára. Az első nyereményt – egy Hyundai i30N-t egy szerencsés ausztriai szerelő nyerte meg. Az októberi fordulóban két exkluzív jegyet sorsoltak ki egy MotoGP versenyhétvégére. A LIQUI MOLY a Moto2 és a Moto3 hivatalos beszállítója. A kategória minden motorkerékpárja az ulmi olajmárkával áll rajthoz.

Az utolsó fordulóban a résztvevők ismét a LIQUI MOLY Team Engstler WTCR és TCR versenyautójának közúti változatát, egy Hyundai i30N-t nyerhetnek.
A részvételi határidő 2020.12.31.
Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy meg kell találni a fürge, 275 LE-s járműhöz a megfelelő motorolajat.
A LIQUI MOLY minden szokványos szériaautóhoz kínál megfelelő, gyártói jóváhagyással rendelkező olajat. Természetesen a főnyereményhez, a Hyundai i30N-hez is.
A motorolajgyártó www.liqui-moly.com oldalán található olajútmutatója (mellyel szinten minden elérhető járműhöz megtalálható a megfelelő olaj) segít a helyes megfejtés megkeresésében.

 

Minden infó itt: https://bestbrand.liqui-moly.com/

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877