A Liqui Moly több különböző dörzshatású kéztisztító pasztát kínál a finomabbtól a nagyteljesítményű ipari fehasználásig, melyek számos kiszerelésben elérhetők. Akár a folyékony vagy a vödrös variációt választja, mindegyik alapos és kíméletes kéztisztítást biztosít:

  • Makacs szennyeződések eltávolítására fejlesztették ki őket, mint a festékek, olajok és a fékpor.
  • Bőrkímélők és gazdaságosan használhatók.
  • Nagyrészt megújuló nyersanyagokból állnak és kizárólag természetes finom kukoricacsutka őrleményből készült súrolóanyagokat tartalmaznak, amelyek nem tömítik el a lefolyókat és csővezetékeket.
  • Oldószermentesek, pH semlegesek és szilikonmentesek.
  • Megőrzik a bőr savas behatások elleni védőrétegét.
  • Dermatológiailag teszteltek.

A kézvédelmét és ápolását bízza a Liqui Moly Profi kézápoló krémre, amely a legújabb kozmetikai kutatásokon alapuló méhviasz tartalmú termék a foglalkozási ártalmakból eredő bőrbetegségek megelőzésére. Óvja és ápolja a túlzott igénybevételnek kitett bőrt és visszapótolja annak zsírtartalmát. Ezáltal megakadályozza, hogy a bőr érdessé és repedezetté váljon. A Liqui Moly Kézápoló krém jótékony hatását számos dermatológiai teszt igazolta.

Kezeit már a munkavégzés előtt is hatékonyan védheti a Liqui Moly Láthatatlan kesztyű segítségével. A Liqui Moly Láthatatlan kézvédelem munkavégzés előtt vagy kézmosás után alkalmazva védelmet nyújt a bőrnek a makacs szennyeződésekkel szemben. A Láthatatlan kézvédelem egy légáteresztő krém. Megakadályozza, hogy a kosz lerakódjon a bőr pórusaiban. A kímélő, ápoló alapanyagok óvják a bőrt. Ezt számtalan dermatológiai teszt igazolta. Az összetételnek köszönhetően a készítmény taszítja a szennyeződéseket és biológiai lebomlása eléri a 95%-ot.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877