HÍREK

Az őszi-téli időszak pára lecsapódásai komoly problémát okoznak gépjárműveinken, oxidációt, korróziót. Ilyenkor nem a karosszériára kell gondolunk elsősorban. 

A korrózió és az oxidáció az akkumulátor első számú ellensége. Az akkumulátoros pólus zsírt kifejezetten az akkumulátor pólusaihoz és a jármű elektronikai csatlakozásaihoz terveztük. Ez a zsír megbízható indítást és hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít.

A Liqui Moly kontakt spray pedig biztos működésűvé teszi az autóvillamossági elemeket. Csökkenti a kopást. Kiszorítja a nedvességet. Festékekkel, műanyagokkal és gumival szemben semleges. Tisztít és véd a korróziótól. Jó kenési tulajdonságok. Teljesen szintetikus.

Alkalmazási terület:

Minden villamos érintkező karbantartására és tisztítására, például dugaszolós és csavaros kötések, lámpák és biztosítékok, kapcsolók, akkumulátorsarkok, generátorok, önindítók. Finommechanikai alkatrészek  kenésére, mint az ajtózárak, karok, sínek, bowdenkábelek.

TEGYEN AZ OXIDÁCIÓ ELLEN!

Megvásárolható webshopunkban az ikonra kattintva:

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877