HÍREK

A legnagyobb német motormédiumok olvasói szerint
a Liqui Moly a legnépszerűbb kenőanyag!

Az exportüzletben a LIQUI MOLY évek óta nagyobb növekedést ér el, mint Németországban. Az árbevétel tekintetében a hazai piac továbbra is a legnagyobb. A termékek és a márka elfogadottsága Németországban óriási. És továbbra is növekszik. Ezt igazolják a kilenc legnagyobb motormédium olvasói szavazásainak eredményei. A LIQUI MOLY összesen tízszer nyerte el a legnépszerűbb olajmárka címet.

Auto Zeitung, Auto Bild, auto motor und sport, Motor Klassik, Auto / Straßenverkehr, Motorrad, PS, sport auto, Motorsport aktuell. A sorozat olyan, mint egy újságosstand motoros újságainak kínálata. Ezek azonban azok a médiumok, amelyek évente felkérik olvasóikat, hogy szavazzanak a legnépszerűbb járműgyártókról és tartozékmárkákról. Egyes olvasók már több, mint egy évtizede a LIQUI MOLY-t választják a legnépszerűbb olajmárkává.

„Ez az igazi márkahűség. Ezért dolgozunk napról napra, évtizedek óta”, mondja a LIQUI MOLY ügyvezetője, Ernst Prost.

„Minden címnek örülünk, amit elnyerünk, minden rekordnak, amit felállítunk.”

Márciusban a cég 65 millió eurós árbevétellel a cégtörténet legmagasabb árbevételű hónapját zárta. Ernst Prost és csapata számára a kitüntetések és a legjobb márka címek megerősítést jelentenek, hogy a legjobb úton járnak.

„Évről évre egyre több babért aratunk le. Megpihenni azonban nem fogunk rajtuk. Ehelyett inkább minden évben rádobunk még egy lapáttal.”

A legnépszerűbb járműápolószerek szavazásán a LIQUI MOLY a második hely megszerzésével nyújtott fényes teljesítményt.

„Teljes választékot kínáló járműkémiai gyártóként olyan cégeket hagytunk magunk mögött, amelyek kifejezetten ápolási termékekre szakosodtak”, hangsúlyozza Ernst Prost.

Az idei évben a cég az ápolási termékvonalát harmadik oszlopként fogja kihangsúlyozni marketing-kampányaiban az olajok és adalékok mellett.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877