HÍREK

LIQUI MOLY MoS2 olajadalék, már 65 éve

Alapvető fizikai védelem több mint 65 éves hagyománnyal: továbbfejlesztett formulájával ez az olajadalék a mai napig kínálatunk szerves része.

A LIQUI MOLY olajadalék volt az első termék, amelyet több mint 65 évvel ezelőtt dobtunk piacra. Most egy továbbfejlesztett formulával rendelkezik. A benne található cseppfolyósított szilárd kenőanyag MoS2 csökkenti a kopást, különösen a régebbi motoroknál, és javítja az alkatrészek tartósságát és működését.

A MoS2 rendkívül rugalmas kenőanyag filmet képez minden súrlódásnak és mozgásnak kitett felületen. Csökkenti a súrlódást és biztosítja az alkatrészek simább működését.

Elkerülhető a fém-fém érintkezés, és tudományosan bizonyított, hogy a motor védve van a kopástól.

A MoS2 jelentős üzemanyag- és olajmegtakarítást, magas üzembiztonságot és megbízható vészüzemi tulajdonságokat eredményez olajveszteség esetén.

Az olajadalék minden kereskedelemben kapható motorolajhoz használható benzin- és dízelmotorokban dízel részecskeszűrővel (DPF) és anélkül. Az olajadalék adagolása a betöltési mennyiség 3-5%-a legyen.

Az olajadalék bármikor használható, még az olajcserék között is. Ügyelni kell azonban arra, hogy az adalékanyagot is tartalmazó maximális olajmennyiséget ne lépje túl.

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877