HÍREK

Az idei szezonban a LIQUI MOLY Team Engstler, Honda Civic Type R TCR autókkal fog rajthoz állni a WTCR és a TCR Germany versenyeken.

Peter Baumann, a kenőanyag-specialista marketing igazgatója bizakodó az újonnan megkötött együttműködéssel kapcsolatban:
„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a következő szezontól kezdve részt vehetünk a Honda globális motorsport-programjában. És bízunk benne, hogy a Hondával nagyon jól meg tudjuk élni vállalati értékeinket. A Franz Engstler vezette csapat, a szenvedélyünk és a közös munka öröme nagyon jól harmonizál majd, és elvezeti a kívánt sikereket a sportban, valamint a Honda és a LIQUI MOLY márkák számára.”

Franz Engstler, a LIQUI MOLY Team Engstler csapattulajdonosa: „Rendkívül büszkék vagyunk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy további fejezetekkel bővítsük a Honda nagyszerű és sikeres motorsport-történelmét.”

csapat pilótái, Tiago Monteiro (Portugália) és Tassi Attila (Magyarország) a WTCR-ben a LIQUI MOLY Team Engstler versenyoveráljában állnak rajthoz.  A TCR Germany versenyzői felállását egy későbbi időpontban teszik közzé.

Az ulmi székhelyű vállalat minden két- és négykerekű versenyzési tevékenysége során alapvető kompetenciájára támaszkodik. Günter Hiermaier, a Liqui Moly GmbH egyetlen ügyvezető igazgatója 2022 márciusától:

„A motorsport és a márkánk összetartoznak. Termékeink a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot képviselik, amit minden hétvégén nemzetközi közönség előtt bizonyítunk a motorsportban. Üzleti partnereink különösen profitálnak nemzetközi márkajelenlétünkből és műszaki szakértelmünkből. Ezért is nagyon reméljük, hogy hamarosan ismét személyesen üdvözölhetjük partnereinket a rendezvényeken.”

Termékeinket megtekintheti webshopunkban az ikonra kattintva:

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877