HÍREK

TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS A LIQUI MOLY TERMÉKEIVEL

A tavaszi nagytakarítást autónk is megérdemli. Erre a célra kínáljuk a Liqui Moly autóápolási termékeit, melyek kiváló minőségükkel garantálják a tisztaságot!

Aktív-habtisztító spray 500 ml

Nagy hatékonyságú, univerzálisan alkalmazható tisztítóhab különböző anyagok hatékony tisztítására. Az aktívformulának köszönhetően könnyedén, fátyol- és csíkmentesen tisztítja a sima felületeket. A jól tapadó hab okán optimálisan használható függőleges felületeken is.

Lakk gyorsápoló 500 ml

Személygépkocsik, haszongépjárművek, kétkerekűek és hajók sima festett felületeinek ápolására és védelmére. Műanyagfelületekre valamint acél- és alufelnikre is alkalmazható. Kiváló rendszeres és gyors időközi felületápoláshoz. 

Műszerfalápoló spray citrusos 300 ml

A kifakult műanyagoknak ismét selymes matt fényt kölcsönöz. Mélyen behatol a műanyagba, ami hosszan tartó hatásról gondoskodik. Olajozás nélkül tisztít és véd. A műszerfal-tisztító antisztatikus, így portaszító. A műszerfalápolóval kezelt műanyag úgy néz ki, mint az új. Megszünteti a csikorgást és recsegést.

Kárpit tisztító spray 300ml

Aktívhabos tisztítószer, gyorsan és kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket a kárpitokról, a velúrról, a szőnyegről és a huzatokról. Nem hagy hátra szennyfoltokat. A kárpit színe megújul. Allergiamentes  citrusillattal.

Felni tisztító speciál 1l

Alufelnik és acél keréktárcsák kíméletes és intenzív tisztítására. Megakadályozza a makacs újraszennyeződést. A felni rendszeres ápolása fényt ad a felninek és biztosítja hosszú élettartamát. A keréktárcsa új  fényében tündököl. Fáradság nélkül tisztítja és távolítja el a fékport és az egyéb szennyeződéseket. A keréktárcsa-tisztító biológiailag jól lebontható. Savmentes.

Krómtisztító krém 250ml

Ismét csillogóvá teszi a krómot. Megszünteti a fakó foltokat és a rozsdát a krómrészeken és díszítő fémrészeken. Hosszú ideig véd.

Króm és díszítő fémrészek tisztítására és ápolására autókon, motorkerékpárokon és kerékpárokon. Ne alkalmazza a pedálokon, lábtartókon és gumiabroncsokon.

A prémium minőségű Liqui Moly autóápolási termékek megvásárolhatóak webshopunkban az ikonra kattintva:

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877