HÍREK

A LIQUI MOLY továbbra is az Intact GP csapatának fő szponzora

A legjobb minőségű kenőanyagok, motorolajok és adalékanyagok német gyártója idő előtt újabb öt évvel meghosszabbította együttműködését az Intact GP motoros csapattal.

A LIQUI MOLY a memmingeni Moto2 versenycsapat kezdete óta, 2013-tól a csapattal van. Az együttműködés idén már a tizedik évadnál tart. Márkánk 2020 óta a LIQUI MOLY Intact GP csapat főszponzora. A teljes Intact GP és a LIQUI MOLY csapat nagy örömére ezt a szövetséget a tervezettnél korábban meghosszabbították további öt évvel 2027-ig. Az ulmi kenőanyaggyártó cég a Moto2 és Moto3 világbajnoki kategóriák hivatalos beszállítója. Ott az ulmi motorolajok biztosítják a legjobb teljesítményt a versenypályán. És pontosan ezeket a motorolajokat értékesíti a LIQUI MOLY partnerein keresztül vásárlóinak és motorosoknak utcai motorjaikhoz.

Peter Baumann, a kenőanyag specialista marketing vezetője: „A LIQUI MOLY Intact GP csapata megbízható márkanagykövetként járja a világot, és jelen van a médiában. Ez segíti üzleti és értékesítési partnereinket. A versenysorozat és a csapat pozitív imázsa óriási támogatást nyújt a termékeink eladásának generálásához. A LIQUI MOLY világszerte ismert a motorversenyzés iránti elkötelezettségéről, és a versenypályán végzett tesztelés révén a legmagasabb minőséget képviseli. A motorosok kifejezetten azt az olajat keresik, amelyet a versenyzők használnak a versenyen, és így találják meg partnereinket.”

Az Intact GP csapat szponzorálásával az ulmi székhelyű cég a memmingeni versenycsapattal való helyi együttműködésre támaszkodik. Günter Hiermaier, a LIQUI MOLY ügyvezető igazgatója: „Immár tizedik éve tart az együttműködés az Intact GP-vel, ez alatt az idő alatt sokat segített abban, hogy üzletünket kétkerekű termékekkel nemzetközi szinten is kiterjesszük: nem utolsósorban ezért volt könnyű számunkra a döntés, hogy idő előtt megállapodást kössünk a további, hosszú távú együttműködésről.”

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877