HÍREK

Válassza a megfelelő kenőanyagot autójába!

A LIQUI MOLY a legtöbb gyártóművi ajánlással rendelkezik.

Nem mindegy, hogy milyen gyártóművi ajánlása van egy olajnak és a viszkozitás is nagyon fontos. De mégis hogyan találjuk meg a számos LIQUI MOLY kenőanyag közül, azt amelyik pontosan az autónkba való?

A LIQUI MOLY kenőanyagokhoz mindenki számára elérhető az olajkereső program, ami PC-ről és mobiltelefonról is kényelmesen és egyszerűen használható.

Önnek nincs más dolga, mint megadni a program által kért paramétereket és eredményként megkapja az autójához való kenőanyagok teljes termékpalettáját.
Nem csak motorolajokat fog ajánlani az olajkereső! Megtalálja itt a gépjárműjéhez használandó fékfolyadékot, váltóolajat és egyéb Liqui Moly termékajánlásokat.

Amennyiben bármilyen nehézségbe ütközne a program használata során, keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink készségel állnak rendelkezésére!

liqui moly szerviz

Siófoki szervizünkben saját gépjárművén is tesztelheti a Liqui Moly termékek minőségét. Műhelyünkben kizárólag Liqui Moly termékekkel dolgozunk, és kimagasló szakértelemmel állunk rendelkezésére.

liqui moly webshop

Oldalunkon ismertetett termékeink bármelyikét meg is vásárolhatja tőlünk webáruházunkban.

kapcsolat

Hívjon bennünket

(84) 519-219

(30) 351-7877